NIEUW - MOBIEL PLUS Maak van de bondsapp een echte clubapp
Aan de slag met Club.TV

We helpen je
graag op weg

Club.TV, de narrowcastoplossing voor jouw vereniging. Het platform waarmee je je leden en gasten kunt informeren en betrekken bij de club. Daarmee zijn we  nog niet compleet, want het is natuurlijk ook een ideaal platform voor je sponsoren.
Je hebt Club.TV besteld, en nu? De mediaspeler is voor een deel al ingericht. Je ziet zelfs al je eigen logo en clubkleuren terugkomen in de afspeellijst. Zo hoef je dus alleen maar de mediaspeler uit te pakken en aan te sluiten op het scherm.

De eerste stappen

1

Mediaspeler aansluiten

Heb je de mediaspeler ontvangen? Fijn, dan kan je aan de slag. Het aansluiten van de mediaspeler is heel eenvoudig. Om het nog eenvoudiger te maken hebben we een video gemaakt waarin Ramon je precies uitlegt hoe je dit doet. Bekijk de video hier boven, uitpakken en installeren maar!

2

Stel je eigen beelden samen

Op de mediaspeler staat een afspeellijst klaar, maar het is natuurlijk ook mogelijk om deze aan te passen of nieuwe afspeellijsten te maken. Indien je Club.TV besteld hebt heb je via de mail inloggegevens ontvangen om in te loggen op: beheer.sportlink.tv/login. Vanuit dat dashboard kan je alles naar eigen voorkeur instellen. Je kan eigen afspeellijsten aanmaken, instellen wanneer je welke afspeellijst wilt tonen en knutselen met de lay-out opties bijvoorbeeld. Bekijk vooral de video voor meer informatie en uitleg hierover.

Bekijk video

Expert worden? Of heb je vragen?

Zo, hopelijk kom je er zo helemaal uit met bovengenoemde stappen en heb je super gave beelden in de kantine. Het meeste werk is nu gedaan en nu kan iedereen op de club genieten van alle voordelen van Club.TV! Wil jij een echte expert worden van Club.TV of heb je vragen? Dat kan natuurlijk ook. Er zijn verschillende manieren om aan extra informatie te komen: We hebben webinars, handleidingen en behulpzame collega’s voor je klaarstaan.

Webinar Club.TV

We hebben een webinar opgenomen. Deze kan je dus terugkijken wanneer je maar wilt!

Bekijk de video

Handleidingen

Een support center vol informatie. Denk aan handleidingen en veelgestelde vragen.

Naar support center

Vragen?

Heb je een vraag voor iemand uit het team van Sportlink? Dat kan natuurlijk ook!

Stel je vraag

Sluit aan bij onze workshops!

Heb je nog vragen of kom je er zelf niet helemaal uit?

Heb je de workshops en handleidingen gezien, maar spreek je toch liever iemand van Sportlink? Dat kan natuurlijk ook. Onze servicedesk staat voor je klaar.

Vind antwoorden bij ondersteuning
We hebben hier al veel vragen en antwoorden voor je verzameld. Dit helpt je meestal verder.
Neem contact op bij vragen
Bel de servicedesk via 088-7700500
Roland