Cursus app, web én Club.TV!

We merken dat niet alle verenigingen die over een Club.Pakket beschikken, volledig van alle mogelijkheden van het Club.Pakket gebruik maken. En dat is zonde! Wat nu? Wij gaan jou en je vereniging verder helpen!

Ter verduidelijking, met het Club.Pakket bedoelen we de app, de website én Club.TV. Sommige verenigingen hebben de mediaspeler voor Club.TV nog niet aangesloten, anderen worstelen met het publiceren van het wedstrijdprogramma op de website. En soms zien we ook de sponsors nog niet overal terugkomen. En dat is zonde, want juist speciaal heeft de vereniging voor zo’n mooi mediapakket van Sportlink gekozen. Dus het wordt tijd om de handen uit de mouwen te steken. Don’t worry, wij gaan je helpen!

Sportlink organiseert cursussen waar we je volledig uitleg geven hoe je de app, de website én Club.TV optimaal kunt inzetten voor de club. De cursus start met een Kick-Off bij jou in de buurt. Daarna kun je de cursus verder online volgen. Je hoeft dus maar één keer fysiek aanwezig te zijn.

Tijdens de Kick-Off avond geven we je een heldere en algemene uitleg over het Club.Pakket. Waar begin je en hoe maak je stappen vooruit. Dus ook al maak je al maanden gebruik van het Club.Pakket, dan is deze cursus zeker enorm nuttig. Meld je nu aan!

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven