We zoeken collega's! Wil jij je inzetten voor de sport in Nederland? Bekijk de vacatures!

Doet jouw vereniging mee aan De Grote Clubactie? Zet Sportlink in!

Ook dit jaar gaan leden weer voor hun clup op pad en verkopen ze loten.

Doet jouw vereniging mee? Door Sportlink handig in te zetten is het organiseren van de lotenverkoop een makkie. Hetzelfde geldt voor de communicatie. Laat al je leden, fans, dorp- en stadgenoten weten dat jouw vereniging meedoet aan de Grote Clubactie. Want dan wordt er weer een mooi bedrag voor je club opgehaald.

De Grote Clubactie in de app, op je website en op Club.TV

Al het promotiemateriaal op de website van De Grote Clubactie al verzameld? Fijn! Dan kun je de afbeeldingen op de tv in de kantine en in de app plaatsen. En vergeet je website niet! Zo weet iedereen dat ze de club kunnen steunen door loten te kopen.

De jeugd is natuurlijk een belangrijke als het gaat om de Actie. Zij zijn vooral goed te bereiken via de app. Heb jij ze al een push-berichtje in de app gestuurd? En zijn alle banners van De Grote Clubactie of leuke foto's van jeugdleden al in de app gezet? Met Sportlink is het zo geregeld.

Ook kun je met jouw mediapakket eenvoudig alle informatie over de Grote Clubactie op het tv-scherm in de kantine delen. Zo breng je alle bezoekers op de club op de hoogte! Wil je informatie over de Grote Clubactie ook op je website delen? Met behulp van het Sportlink mediapakket, waar de website onderdeel van uitmaakt, heb je het binnen enkele seconden geregeld.

Zó zet je Sportlink in voor De Grote Clubactie!

De Grote Clubactie op de agenda
Bekijk deze video waarin we laten zien hoe je de Grote Clubactie als activiteit in Sportlink zet. Dan weet je zeker dat ie bij iedereen op de kalender staat!
De Clubactie op app, web en tv
Door Sportlink handig in te zetten, deel je alle berichten over de Grote Clubactie heel eenvoudig op je website, tv en in de app. We laten zien hoe het werkt.
Verstuur push-berichten
Je leden persoonlijk benaderen en enthousiasmeren voor de Grote Clubactie? Stuur ze een bericht in de app. We laten in de video zien hoe het werkt.

Heeft jouw vereniging nog geen mediapakket?

Dan geven we graag advies over onze mogelijkheden. Dat kan online of bij jullie op de vereniging. We vertellen alles over de mediapakketten van Sportlink.

Ik wil graag in gesprek met Sportlink
Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op!
Vraag een offerte aan
We maken graag een offerte voor je. Door een aantal vragen te beantwoorden weten we wie je bent, waar je naar op zoek bent en namens welke vereniging. Binnen enkele dagen heb je een op maat gemaakte offerte in je mailbox.
Ramon