Informatieavonden over de mediapakketten 

Leden en fans die áltijd op de hoogte zijn van al het nieuws over de club. Ouders die heel eenvoudig kunnen zien hoe laat de kinderen een wedstrijdje moeten spelen. Vrijwilligers die precies weten wanneer ze bardienst hebben. Maar ook kleedkamerindelingen… Toch superfijn dat wanneer leden op jouw vereniging arriveren zij meteen zien welke kleedkamer ze kunnen gebruiken? En bezoekers in de kantine, die zien direct op welke velden er gespeeld wordt, wat de standen zijn en welke broodjes er in de aanbieding zijn! Dit is toch wat je als club wil? Onze mediapakketten kunnen jou en je vereniging helpen dit voor elkaar te krijgen. In oktober en november  organiseren we allerlei avonden online en op locaties in het land om je alles over deze mediapakketten te vertellen. App, website én tv komen allemaal aan bod! Wil jij erbij zijn?  

Online of bij jou in de buurt?

Met behulp van een mediapakket worden alle uitslagen, standen, programma’s, clubactiviteiten, kleedkamerindelingen, rijschema’s en nog veel meer informatie automatisch en altijd actueel op allerlei kanalen getoond. App, web en tv! Je bespaart dus enorm veel tijd. Want je hoeft het niet meer allemaal handmatig in te voeren.

Wil je meer weten?

Wat is er allemaal mogelijk? En welke voordelen biedt het voor jouw club? We laten het je zien op onze informatieavonden. We hebben meerdere smaken: We zijn in het land op locaties waar meer clubs bij elkaar komen. Je kunt ook vanuit huis online meekijken. Liever niet online en komen we niet bij jou in de buurt? Laat ons het dan vooral weten. Dan maken we toch gewoon even één-op-één een afspraak. Maak hieronder je keuze en meld je aan.


Bijeenkomsten in het land

Kijk of we bij jou in de buurt komen en meld je aan!


Online webinars

Vanuit huis kun je meekijken. Wij laten alles over de mediapakketten zien.


Eén-op-één afspraak maken

We komen langs of plannen een Skype afspraak in.