Informatie over de mediapakketten 

Een Voetbal.nl app die naast uitslagen, standen en programma’s allerlei verenigingsnieuws toont, kan dat? Ja! Clubnieuws, Twitter berichten, vergaderingen, je eigen sponsors en bijvoorbeeld evenementen kun je delen via diezelfde Voetbal.nl app. Zo zijn je leden en fans áltijd op de hoogte. En kleedkamerindelingen… Toch superfijn dat wanneer leden op jouw vereniging arriveren zij meteen op de tv zien welke kleedkamer ze kunnen gebruiken? En bezoekers in de kantine, die zien direct op welke velden er gespeeld wordt, wat de standen zijn en welke broodjes er in de aanbieding zijn! Dit is toch wat je als club wil? 

Afspraak maken?

Het mediapakket van Sportlink helpt jouw vereniging allerlei clubnieuws in de Voetbal.nl app, op je website én op de tv te delen. Benieuwd wat een mediapakket allemaal voor jouw vereniging te bieden heeft?

We vertellen je er graag alles over. Dit kan via Skype of gewoon bij jou op de vereniging. Wel fijn als het bestuur hierbij aanwezig is. Wil jij een afspraak inplannen? Laat hieronder dan even je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Oh, we hebben ook nog een leuk actie tot 15 december. Die actie zie je onderaan deze pagina.50% korting op de mediaspeler in de shop, ter waarde van 249 euro.Gratis Club.Toernooien tot het eind van dit lopende seizoen (2019–2020).Bestel samen met een buddy-vereniging en wij sluiten alles voor je aan.