Plug & Play maar volledig op maat

Een goede basis in een herkenbaar jasje. Sportlink zorgt dat Club.TV al is ingericht met basispagina’s voor het programma, de standen en uitslagen en de koppelingen met Sportlink. Alles natuurlijk in de kleuren en met het logo van de club. U hoeft alleen de stekker erin te doen, en draaien maar!  Daarna kunt u zelf aan de slag in het content management systeem (CMS. U kunt zelf berichten aanpassen en toevoegen en de soorten content naar eigen wens inrichten. Volledig op maat dus. Het systeem is heel gebruiksvriendelijk, en natuurlijk zorgen wij voor goede support.

Wat wordt er geleverd?

  • Easyscreen mediaplayer
  • HDMI-kabel
  • Stekker met adapter

Club.TV: aan de slag

Club.TV is los te bestellen via de SHOP in Sportlink Club. Voor voetbalclubs kan dat ook via een pakket. Wij richten de mediaspeler en het systeem in de basis in en zetten alles klaar. Dus geen zorgen over kleuren, programma, uitslagen en standen. Concreet ontvangt de club dus een mediaspeler. Verder sturen we een link, gebruikersnaam en een wachtwoord voor het content management systeem. Daarna is het een kwestie van de mediaspeler op de TV aansluiten en middels het content management systeem de uitzendingen verder op maat maken.

Wat is er verder nodig?

Voor Club.TV heeft de vereniging een aantal zaken nodig: een beeldscherm, stroom en internet. Liefst bekabeld maar via Wifi kan ook. Dat is alles! O ja, en iemand die de stekker erin doet natuurlijk. Heeft de club nog geen schermen, dan kunt u die ook via ons aanschaffen.

Neem vooral contact met ons op, we vertellen graag over de mogelijkheden.

Handleidingen in het Support Center

Hoe werkt Club.TV nou daadwerkelijk? We leggen alles stap voor stap uit in onze online handleidingen in het Support Center.