Voordelen

 • Ledenadministratie altijd in de cloud beschikbaar

 • Al 7.000 verenigingen gebruiken Club.Basis ledenadministratie

 • Integratie met boekhouding, contributie én website

 • Leden administratie voor iedere vereniging, van 5 tot 5000 leden

 • Veilig en betrouwbaar

 • SEPA proof

Ledenadministratie

 • Onbeperkt leden, oud-leden en relaties registreren in één ledenadministratie
 • Toevoegen van sporten en spelactiviteiten
 • Registreren van trainers, coaches en begeleiders
 • Communiceren met uw leden via mail
 • Ledengegevens uit de administratie opvragen en uitdraaien
 • Twitteren
 • Trainers, coaches en functionarissen registreren

Maar liefst 7.128 verenigingen maken er gebruik van

U kunt in Club.Basis leden, relaties, sponsoren en leveranciers registreren. Op ieder moment en vanaf iedere computer en laptop kunt u deze gegevens inzien en wijzigen. Al uw leden en contacten overzichtelijk in één systeem! Met de uitgebreide zoekfunctie in Club.Basis vindt u met één druk op de knop hetgeen waar u naar op zoek bent. Maar Club.Basis is meer dan alleen ledenadministratie.

Het indelen van alle teams is iets wat aan het begin van ieder seizoen weer terugkeert. In Club.Basis is het mogelijk om uw leden in te delen, zodat iedereen ook in het nieuwe seizoen in het juiste team of bij de juiste groep is ingedeeld.

Onderhoud contact met uw leden vanuit Sportlink Club. Wilt u uw verenigingsleden en sponsoren op de hoogte brengen van de nieuwjaarsborrel? Dan is het heel eenvoudig om ze vanuit de ledenadministratie via de mail op de hoogte te brengen.

Ook kunt u activiteiten in dit ledenadministratiepakket aanmaken en beheren. Ieder seizoen worden er vanuit de vereniging activiteiten georganiseerd, denk bijvoorbeeld aan een avond voor alle vrijwilligers. Deze activiteiten kunt u in Club.Basis aanmaken. Het voordeel hiervan is dat u uit de ledenadministratie eenvoudig personen kunt toevoegen als deelnemer van de activiteit. Vervolgens kunt u de personen die deelnemen aan de activiteit uiteraard ook weer mailen.

Atletiekvereniging AV De Koplopers: “Club.Basis is een uitstekende ledenadministratie software voor diverse verenigingen. Door de invoering van Club.Basis werken alle functionarissen met dezelfde gegevens, dus het vergelijken van verschillende ledenadministraties is verleden tijd.”

Club.Basis ledenadministratie geschikt voor alle verenigingen

Groot of klein, prestatiegericht of vooral gezelligheid? De ledenadministratie van Club.Basis is geschikt voor alle soorten clubs en verenigingen. Alle functionarissen binnen de sportvereniging kunnen eenvoudig met Club.Basis aan de slag. Zo kan de ledenadministrateur nieuwe leden registreren en op hetzelfde moment kan de voorzitter of penningmeester nagaan welke activiteiten er in de komende maand op de planning van de sportclub staan. Het enige dat u nodig heeft is een computer of laptop en internet. De beheerder van Club.Basis kan de functionarissen en ledenadministrateurs verschillende autorisaties en rechten toedienen. Het voordeel hiervan is dat zelf bepaald kan worden, welke werkzaamheden in Club.Basis door personen uitgevoerd kunnen worden.

Stap eenvoudig over

Het is zeer eenvoudig om de ledenadministratie over te zetten van uw huidige pakket naar Club.Basis. U hoeft alleen uw ledengegevens bij ons aan te leveren in een Excel sjabloon. Vervolgens doen wij al het werk voor u zodat u snel aan de slag kunt met uw ledenadministratie in Club.Basis.

Hoe werkt het?

Wat heeft Club.Basis allemaal voor mogelijkheden te bieden en hoe werkt het eigenlijk? We hebben handleidingen voor je opgemaakt, om je verder te helpen. Daar zie je stap voor stap hoe je de ledenadministratie helemaal goed kunt inrichten in Sportlink Club.Basis. Laat het systeem het werk doen! We hebben de handleidingen voor Club.Basis voor je klaarstaan in het Support Center!
CLUBVERHALENLees meer verhalen

“Club.Basis: Een veel minder foutgevoelige manier van werken, een veel betere overdraagbaarheid en minder afhankelijkheid van mijn beschikbaarheid voor het opvragen van gegevens”

— Lambert, Ledenadministrateur bij SC Joure

Bekijk verhaal

Bekijk ook eens

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.

Link

productgrid-avg

Club.AVG

Als vereniging ben je verantwoordelijk voor het beheer van persoonsinformatie van leden. Met Club.AVG laat je zien dat jouw vereniging goed omgaat met privacy-gegevens van leden! Dit wil iedere vereniging toch netjes voor elkaar hebben?

Link

productgrid-avg

Club.Toernooien

Altijd weer die lastige Excel-schema’s erbij pakken om de poule-indeling én de knock-out fase van een toernooi te organiseren? Club.Toernooien helpt jouw vereniging bij deze uitdaging.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Op Club.Basis zijn voorwaarden van toepassing. Een gedetailleerde beschrijving is te vinden in de online handleiding van Club.Basis in het support center.

Wij helpen jouw club!

Clubs helpen, dat is waar het bij Sportlink simpelweg om gaat. En die hulp bieden wij op allerlei manieren. Natuurlijk staat onze Servicedesk dagelijks voor je klaar. Maar er is veel meer! Webinars, workshops, YouTube filmpjes... We hebben alles op een rijtje gezet.

Meer informatie
 • KNBRD: ‘Doordat Sportlink Club vanaf elke computer bereikbaar is, kan het werk op elk moment van de dag vanaf elke plek gedaan worden.’
  Ton Bakker, Reddingsbrigade Amstelveen
 • KNKV: ‘We kunnen alle reguliere KNKV contributieregels administreren, alle functionaliteit voldoet aan onze verwachtingen.’
  Eddy Slierendregt, Korfbalvereniging SWIFT
 • Atletiek: ‘Onze atletiek vereniging is door de Club.Contributie al helemaal klaar voor IBAN/SEPA’.
  Atletiekvereniging AV De Koplopers
 • JBN: ‘De financiële- en ledenadministratie van onze judovereniging op een zelfgemaakt Excel programmaatje is verleden tijd. Vanaf nu alles in één systeem’.
  Judovereniging Groot Houten
 • KNVB: ‘Alles op 1 plek: van de Ledenadministratie tot de Wedstrijdzaken!’
  Richard Heemskerk Rijnsburgse Boys
 • KNZB: ‘Altijd en overal inzicht in alle startvergunningen, daglicenties en waterpolokaarten’

Sportlink actueel

13 oktober, 2021

Spelersfoto’s in de app bijgewerkt?

De warming up is gedaan, veters zitten goed vast... De scheids loopt langs en controleert nog even alle spelerspassen. We zijn nu echt klaar voor de wedstrijd. Of… Iemand uit het team heeft geen actuele spelersfoto. Dat kan zomaar betekenen… Meer lezen

30 augustus, 2021

Nieuw design Club.TV

YES! Het nieuwe design voor Club.TV is klaar. Dat betekent nog frissere en mooiere fragmenten op het tv-scherm in de kantine. Beschikt jouw club (nog) niet over Club.TV en ben je benieuwd? Begrijpelijk! Club.TV is een enorm gaaf middel om… Meer lezen

14 juli, 2021

Sportlink op de agenda bij het bestuur

Hoe ziet de agenda van jullie bestuursvergadering eruit? Secretariële zaken, sponsoren, evenementen, kantinebeheer, wedstrijdzaken... We zien dat het onderwerp Sportlink ook steeds vaker voorbij komt, zeker in aanloop naar het nieuwe seizoen. En als het tijdens de bestuursvergadering dan over… Meer lezen

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief