Voordelen

 • Eenvoudige organisatie van opleidingen

 • Directe communicatie met de deelnemers

 • Integratie met Club.Basis en Club.Boekhouding

 • Direct diploma’s toekennen

 • Alle opleidingen in één overzicht

Belangrijkste functies

 • Aanmaken, plannen en uitnodigen
 • Deelnemerslijsten genereren
 • Afhandeling van deelnamekosten en vergoedingen
 • Integratie ledenadministratie én boekhouding

Club.Opleidingen, maakt plannen en communiceren makkelijker

Met Club.Opleidingen is het heel eenvoudig om een opleiding aan te maken en in te plannen. U kunt de opleiding volledig naar eigen smaak inrichten. Registreer in Club.Opleidingen het aantal lessen, de lesduur, deelnemersgeld en het maximum aantal deelnemers. U heeft in één oogopslag een overzicht van alle ingeplande opleidingen en deelnemers. Alles in één systeem, ervaar het gemak.

Het organiseren van opleidingen is erg eenvoudig. Voorheen kostte het mij enorm veel tijd om al mijn leden uit te nodigen en aanmeldingen te registreren. Nu stuur ik vanuit Club.Opleidingen een uitnodiging en leg ik direct alle aanmeldingen vast.Atletiekvereniging AV De Koplopers

Het ene lid loopt in de kantine langs en zegt even vlug aan de opleiding deel te willen nemen. Het andere lid belt op en vraagt zich af waar hij zich kan aanmelden. Om te voorkomen dat alle aanmeldingen voor een opleiding op verschillende plekken staan geregistreerd, biedt Club.Opleidingen hiervoor de oplossing. Zodra u een opleiding heeft aangemaakt, kunt u de deelnemers vanuit Club.Opleidingen per mail uitnodigen.

Op het moment dat een lid een opleiding heeft afgerond, kunt u aan dit lid een diploma toekennen. Vanwege de integratie met Club.Basis, worden de diploma’s in uw ledenadministratie bij ieder lid geregistreerd. U hoeft dus geen dubbel werk te doen, maar heeft altijd inzichtelijk welke personen een diploma hebben behaald voor een opleiding.

Hoe werkt het?

We hebben de handleidingen voor Club.Opleidingen voor je klaarstaan. Neem vooral een kijkje in het Support Center zodat je exact weet hoe je met Club.Opleidingen van start kunt!

Wat kost Club.Opleidingen?

Zoals je van ons gewend bent, zijn de prijzen gebaseerd op het aantal leden van je club. Wel zo eerlijk. De kosten voor Club.Opleidingen zijn als volgt:

 • € 0,20 per lid per jaar
 • € 10,- eenmalige kosten

Voorbeeld: Voor een vereniging van 400 leden kom je dus uit op € 80,- per jaar.
Bekijk ook eens

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.

Link

productgrid-avg

Club.AVG

Als vereniging ben je verantwoordelijk voor het beheer van persoonsinformatie van leden. Met Club.AVG laat je zien dat jouw vereniging goed omgaat met privacy-gegevens van leden! Dit wil iedere vereniging toch netjes voor elkaar hebben?

Link

productgrid-avg

Club.Toernooien

Altijd weer die lastige Excel-schema’s erbij pakken om de poule-indeling én de knock-out fase van een toernooi te organiseren? Club.Toernooien helpt jouw vereniging bij deze uitdaging.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Op Club.Opleidingen zijn voorwaarden van toepassing. Een gedetailleerde beschrijving is te vinden in de online handleiding van Club.Opleidingen in het support center.

Sportlink actueel

13 oktober, 2021

Spelersfoto’s in de app bijgewerkt?

De warming up is gedaan, veters zitten goed vast... De scheids loopt langs en controleert nog even alle spelerspassen. We zijn nu echt klaar voor de wedstrijd. Of… Iemand uit het team heeft geen actuele spelersfoto. Dat kan zomaar betekenen… Meer lezen

30 augustus, 2021

Nieuw design Club.TV

YES! Het nieuwe design voor Club.TV is klaar. Dat betekent nog frissere en mooiere fragmenten op het tv-scherm in de kantine. Beschikt jouw club (nog) niet over Club.TV en ben je benieuwd? Begrijpelijk! Club.TV is een enorm gaaf middel om… Meer lezen

14 juli, 2021

Sportlink op de agenda bij het bestuur

Hoe ziet de agenda van jullie bestuursvergadering eruit? Secretariële zaken, sponsoren, evenementen, kantinebeheer, wedstrijdzaken... We zien dat het onderwerp Sportlink ook steeds vaker voorbij komt, zeker in aanloop naar het nieuwe seizoen. En als het tijdens de bestuursvergadering dan over… Meer lezen

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief