Voordelen

  • Trainingen inzichtelijk voor alle leden

  • Geen dubbele veldbezetting

  • Kleedkamerindeling

  • Alle teams in één keer inplannen

Belangrijkste functies

  • Trainingslocaties aanmaken
  • Agenda functie
  • Publiceren van trainingen

Trainingen tot in de puntjes georganiseerd

Alle trainingen in plannen voor het hele seizoen? Gebeurt dat al? In Excel? Waarom niet een alles-in-één pakket? Ledengegevens en teamindelingen staan tenslotte al in Sportlink Club. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel vervolgens de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Alle teams plan je in één keer in!

In Sportlink Club staan alle teams al vastgelegd. Handig om van die gegevens gebruik te maken bij de planning van alle trainingen. Eigenlijk werkt het zeer gemakkelijk. Selecteer een team, plan ze voor iedere woensdagmiddag om 15:00 uur en deel ze in op veld 2 en kleedkamer 3.
En nog een niet onbelangrijk voordeel: de planning van de trainingen kan direct met de leden gedeeld worden. Ieder lid dat deelneemt aan de training krijgt in de app direct een trainingsprogramma te zien.

Geen dubbele bezetting of lege velden meer

Het is ieder seizoen weer een uitdaging om de trainingsvelden zo goed mogelijk te bezetten. Je wilt een dubbele bezetting voorkomen, maar ook lege velden op gewilde trainingstijden is natuurlijk enorm zonde. Met Club.Trainingen plan je de velden in één overzicht in, dus je ziet direct welke velden bezet of beschikbaar zijn.

Kleedkamerindeling helemaal op orde

Je herkent het vast wel. Bij aankomst op de club wil je je klaarmaken voor de training, maar dan blijkt dat de kleedkamer al bezet is. ”We zitten zoals altijd ook vandaag toch in kleedkamer 4?” Die onduidelijkheid wil je als vereniging graag wegnemen bij alle leden. En dat kan! Geen dubbele bezetting van kleedkamers meer. Ieder lid weet voor elke training van welke kleedkamer gebruik gemaakt kan worden.

Trainingsoverzicht direct zichtbaar voor leden

Eigenlijk is dit de kern. Natuurlijk is het een uitdaging om alles te plannen. Maar hoe deel je het dan met de leden? Lijstje printen en ophangen? Dat kan sneller en gemakkelijker.

Sportlink heeft een flink aantal -wat we met een lelijk woord noemen- mediaoplossingen. Denk aan Club.Website of Club.Dataservice voor de website, Club.TV voor schermen in de kantine en/of kleedkamers maar vooral Club.Mobiel. De informatie in Club.Trainingen is daarin opgenomen en wordt voor alle leden gepubliceerd. Op de site, op TV én in de app voor jouw sport.

Handig voor de leden; zij kunnen thuis in de app al zien hoe laat er getraind wordt, op welk veld ze trainen en in welke kleedkamer er omgekleed kan worden. Zelfs de aan- of afwezigheid kan men via de app doorgeven. En voor jullie als club, als er iets wijzigt hoef je geen nieuw lijstje te printen en op te hangen maar zijn alle communicatiemiddelen automatisch bijgewerkt. En je weet ook wie het trainingsbeest van de club is!

Hoe werkt het?

We hebben de handleidingen voor Club.Trainingen voor je klaarstaan. Neem vooral een kijkje in het Support Center zodat je exact weet hoe je met Club.Trainingen van start kunt!

Wat kost Club.Trainingen?

Zoals je van ons gewend bent, zijn de prijzen gebaseerd op het aantal leden van je club. Wel zo eerlijk. De kosten voor Club.Trainingen zijn als volgt:

  • € 0,20 per lid per jaar
  • € 10,- eenmalige kosten

Voorbeeld: Voor een vereniging van 400 leden kom je dus uit op € 80,- per jaar.
Bekijk ook eens

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.

Link

productgrid-avg

Club.AVG

Als vereniging ben je verantwoordelijk voor het beheer van persoonsinformatie van leden. Met Club.AVG laat je zien dat jouw vereniging goed omgaat met privacy-gegevens van leden! Dit wil iedere vereniging toch netjes voor elkaar hebben?

Link

productgrid-avg

Club.Toernooien

Altijd weer die lastige Excel-schema’s erbij pakken om de poule-indeling én de knock-out fase van een toernooi te organiseren? Club.Toernooien helpt jouw vereniging bij deze uitdaging.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Op Club.Trainingen zijn voorwaarden van toepassing. Een gedetailleerde beschrijving is te vinden in de online handleiding van Club.Trainingen in het support center.

Sportlink actueel

13 oktober, 2021

Spelersfoto’s in de app bijgewerkt?

De warming up is gedaan, veters zitten goed vast... De scheids loopt langs en controleert nog even alle spelerspassen. We zijn nu echt klaar voor de wedstrijd. Of… Iemand uit het team heeft geen actuele spelersfoto. Dat kan zomaar betekenen… Meer lezen

30 augustus, 2021

Nieuw design Club.TV

YES! Het nieuwe design voor Club.TV is klaar. Dat betekent nog frissere en mooiere fragmenten op het tv-scherm in de kantine. Beschikt jouw club (nog) niet over Club.TV en ben je benieuwd? Begrijpelijk! Club.TV is een enorm gaaf middel om… Meer lezen

14 juli, 2021

Sportlink op de agenda bij het bestuur

Hoe ziet de agenda van jullie bestuursvergadering eruit? Secretariële zaken, sponsoren, evenementen, kantinebeheer, wedstrijdzaken... We zien dat het onderwerp Sportlink ook steeds vaker voorbij komt, zeker in aanloop naar het nieuwe seizoen. En als het tijdens de bestuursvergadering dan over… Meer lezen

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief