Voordelen

 • Alle informatie uit Club.Basis direct op uw website

 • ”Mijn” omgeving op de website

 • Eenvoudig te beheren

 • Volledige website inclusief hosting
 • Voor zowel beginners als ervaren gebruikers

 • Responsive: uw website op mobiel, tablet, laptop en computer

Hoe werkt het?

 • Je bestelt Club.Website in de shop van Sportlink Club
 • Wij nemen contact op
 • Je ontvangt een intakeformulier van ons
 • Stuur intake formulier terug, wij zetten de basissite klaar
 • Telefonische uitleg van de werking.
 • Gefeliciteerd, je kunt aan de slag met uw nieuwe website!

Wat kost Club.Website?

Zoals je van ons gewend bent, zijn de prijzen gebaseerd op het aantal leden van je club. Wel zo eerlijk. De kosten voor Club.Website zijn als volgt:

 • € 1,25 per lid per jaar
 • € 495,- eenmalige kosten
 • € 120,- vast bedrag per jaar

Benieuwd naar voorbeelden?

Is de vereniging toe aan een moderne en nieuwe website?

De website is het uithangbord van elke vereniging. Met Club.Website beschikt je club over dé website om te communiceren met leden en bezoekers via computer, tablet en mobiel. Eigenlijk zoals het tegenwoordig hoort. Kost het iedere week veel tijd om leden via de website te voorzien van clubnieuws? Of is de verenigingswebsite door de jaren heen verouderd? Blijven bezoekers weg?

Koppel je website direct aan Sportlink. Altijd actueel en scheelt veel werk.

Club.Website is volledig aangesloten op Sportlink. In Sportlink staan onder meer leden, teamindelingen en sponsoren. Maar ook actuele informatie zoals wedstrijden, uitslagen, standen en afgelastingen. Al deze informatie is relevant om te delen via de website. Maar handmatig de gegevens uitwisselen kost ontzettend veel tijd. Club.Website is gekoppeld aan Sportlink. Een aanpassing in Sportlink staat dus ook direct op de website. Maak het iedereen makkelijk en laat Club.Website het werk doen! Alle informatie altijd actueel!

‘Mijn omgeving’ voor alle leden

Is een van uw leden bijvoorbeeld verhuisd en moet er een adres gewijzigd worden, dan kan het lid dit zelf op de website aanpassen. Leden kunnen namelijk inloggen op Club.Website zodat ze op een ‘eigen’ omgeving komen. Hier hebben zij de mogelijkheid om gegevens te wijzigen. Zodra het lid op uw website de adresgegevens heeft gewijzigd, dan wordt dit automatisch en direct in de ledenadministratie in Club.Basis gewijzigd. Maar ook nieuwe leden kunnen zich aanmelden via de website. Voor nieuwe leden erg gemakkelijk, voor huidige leden erg duidelijk en er wordt een hoop werk bespaard voor de ledenadministrateur van de vereniging.

Huisstijl van de club

De clubkleuren die we elk weekend vol trots verdedigen. Die wil je ook op de site zien. Wij zetten het product Club.Website klaar. Op basis van een lay-out/template die je zelf kiest en het beste bij je club past. Daarna is het aan de webbeheerder om de website te voorzien van teksten, afbeeldingen, etc. En vooral de afbeeldingen geven natuurlijk de sfeer van de club goed weer. De Sportlink widgets zorgen ervoor dat de gewenste informatie uit de Sportlink op de website wordt getoond. De website is prima te beheren met behulp van ons beheersysteem. De koppeling met Sportlink zorgt dat de info uit Sportlink als vanzelf op het scherm verschijnt.

Lijken alle websites, die met Club.Website zijn gemaakt, op elkaar?
Het antwoord is ‘nee’. Er is keuze uit meerdere soorten lay-outs. Hieronder een aantal voorbeelden waaruit blijkt dat elke site uniek kan zijn. Let goed op: hoe je site eruit komt te zien, wordt niet alleen door de lay-out bepaald. Maar we maken het verder op maat door de eigen clubkleuren te gebruiken.

Direct resultaat

Zodra je nieuws, foto’s en nog meer informatie wilt toevoegen, dan zie je direct welk resultaat het heeft op de website. Niet eerst lastig op een andere pagina inloggen en er daarna achter komen dat het er op de website eigenlijk niet zo uitziet als je zou willen. Direct het resultaat zien en niet voor verrassingen komen te staan. Erg gebruiksvriendelijk!

Club.Website als onderdeel van Pakket.Ideaal?

Wil je alle leden en fans niet alleen bereiken via de website, maar ook via de tv in de kantine en via een app? Dat kan, met Pakket.Ideaal. Hét alles-in-éénpakket waar al 800 voetbalclubs gebruik van maken. Lees er alles over!

Voor wie geschikt?

Club.Website is ideaal voor een vereniging waarbij ‘standaard oplossing’ en ‘content’ eisen en wensen zijn. Club.Website is een snel te implementeren oplossing. Bovendien is binnen de vereniging geen overdreven technische kennis vereist.

Liever zelf een website ontwikkelen? Of net heel flink geïnvesteerd in de website? Dan is het ook mogelijk om alleen gebruik te maken van de gegevens uit Sportlink. Dan is Club.Dataservice wellicht een betere oplossing voor uw vereniging.

Twijfels? Bel dan vooral de servicedesk! Wil je direct bestellen? Dat kan uiteraard, onderaan deze pagina via button de Bestel direct.

Club.Website en Club.Ads

Bij Club.Website wordt standaard Club.Ads meegeleverd. Die krijg je er gratis bij. Wat houdt dit in? Met Club.Ads heb je extra mogelijkheden om via je Club.Website extra inkomsten voor de club te genereren. In Club.Ads geef je sponsors van de club de ruimte om op de website gezien te worden. Daar hebben zij natuurlijk extra geld voor over. En je hebt de mogelijkheid om landelijke adverteerders die wij aandragen, op je website te tonen en dat levert natuurlijk ook extra geld voor je club op. Juist vanwege die landelijke adverteerders en het feit dat zij hier een flink bedrag in investeren, (denk aan een ING en TOTAL) kunnen wij het tarief voor Club.Website zo laag houden. Wil je helemaal geen landelijke adverteerders op je website? Dat kan, dan kun je die ruimte op je website helemaal voor je eigen clubsponsors gebruiken tegen een jaarlijks tarief van € 100,-.

Meer over Club.Ads weten? Check hier alle informatie.
Maak van jouw club de ideale club met de Sportlink Club.Pakketten

Ontdek de voordelen

Club.Pakket

Goed

Starterspakket

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 99,-
en per lid voor

€ 1,75

Bestel direct

Club.Pakket

Ideaal

Alles-in-een-oplossing

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Inclusief een compleet nieuwe website
 • Uw nieuwe website gevuld met Sportlink informatie
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 495 € 99,-
en per lid voor

€ 2,55

Bestel direct

Club.Pakket

Beter

Kant-en-klare oplossing

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Uw huidige site gevuld met Sportlink informatie
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 125 € 99,-
en per lid voor

€ 2,45

Bestel direct

Bekijk ook eens

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.

Link

productgrid-avg

Club.AVG

Als vereniging ben je verantwoordelijk voor het beheer van persoonsinformatie van leden. Met Club.AVG laat je zien dat jouw vereniging goed omgaat met privacy-gegevens van leden! Dit wil iedere vereniging toch netjes voor elkaar hebben?

Link

productgrid-avg

Club.Toernooien

Altijd weer die lastige Excel-schema’s erbij pakken om de poule-indeling én de knock-out fase van een toernooi te organiseren? Club.Toernooien helpt jouw vereniging bij deze uitdaging.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Op Club.Website zijn voorwaarden van toepassing. Een gedetailleerde beschrijving is te vinden in de online handleiding van Club.Website in het support center.

Sportlink actueel

26 januari, 2022

Nieuw uiterlijk Club.TV

De nieuwe fragmenten van Club.TV zijn sinds augustus 2021 beschikbaar voor alle verenigingen die beschikken over de module Club.TV. Erg gaaf om te zien dat veel clubs hier direct gebruik van hebben gemaakt. Dat is maar goed ook, want de… Meer lezen

20 december, 2021

Kwetsbaarheden in Apache Log4j

Aflopen periode zijn er online en offline publicaties geweest over een waarschuwing van het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). Het betrof kwetsbaarheden in Apache Log4j. Graag informeren we jullie hierover. De genoemde software is bij ons in gebruik. Ook is… Meer lezen

07 december, 2021

Leden betalen contributie met één druk op de knop

Het betalen van de contributie, inschrijfgelden voor toernooitjes en clubactiviteiten, kleedgeld… Dat is wat we makkelijker willen maken. Voor de club. Voor de penningmeester. En vooral ook voor al je leden. En daarom hebben we iets nieuws gemaakt in Club.Contributie.… Meer lezen

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief