We zoeken collega's! Wil jij je inzetten voor de sport in Nederland? Bekijk de vacatures!
Ondersteuning mediapakketten

Hoe kunnen we je helpen?

We helpen je graag bij allerlei zaken. Jij doet je best voor de club en wij doen ons best voor jou. Op deze pagina vind je verschillende opties om geholpen te worden. Denk aan handleidingen, workshops, ons YouTube kanaal of neem contact op met onze servicedesk.

Veelgestelde vragen over App, Web & TV.

Deze vragen krijgen we vaak, misschien staat je antwoord hier al bij?

We hebben verschillende mediapakketten en dat betekent dus ook verschillende kosten. Je kunt op onze website kiezen voor jouw sport. Zodra je voor jouw sport hebt gekozen zie je in een duidelijk overzicht wat de kosten voor ieder mediapakket bedragen.

Maak je al gebruik van 1 of meerdere losse producten van Sportlink (zoals bijvoorbeeld Club.TV) die ook terugkomen in een mediapakket? Dan regelen wij uiteraard netjes dat de gemaakte kosten van het losse product voor de rest van het seizoen worden teruggestort op de rekening van de vereniging.

Wij gaan iedereen die aan de slag gaat, persoonlijk helpen. Zodra je een mediapakket bestelt, kun je namelijk bij ieder product dat in je pakket zit, aangeven welke persoon er daadwerkelijk mee aan de slag gaat. Vervolgens sturen wij die personen concrete informatie, handleidingen en tips toe zodat ze goed van start kunnen. Daarnaast kan iedereen altijd gebruik maken van het Support Center met alle online handleidingen en daarnaast staat er altijd een enthousiast serviceteam voor ze klaar.

Vind antwoorden in onze handleidingen

Staat je vraag niet aan de linkerkant? Wees gerust. We hebben nog meer! We hebben namelijk super veel handleidingen waarin je alles leest over Sportlink en bijbehorende modules. Neem snel een kijkje en je vindt vast het antwoord op je vraag.

Overzicht

Ben je al bekend met ons Support Center?

Op het Support Center staat enorm veel informatie over al onze modules. Je vindt er veelgestelde vragen en handleidingen per product.

Pak de handleidingen erbij wanneer en waar je maar wilt. Kom je er even niet uit? Je antwoord staat er vast tussen. Werk je al jaren met Sportlink Club? Wie weet vind je wat tips waarmee het nog gemakkelijker zal gaan. Klik voor het Support Center op onderstaande button, of kies daaronder direct het product waarover je de handleiding zoekt.

Bekijk het Support Center

Nog geen antwoord gevonden?

Workshops

Graag meer leren over werken met Sportlink? Dat kan! We hebben allerlei webinars waarin we je graag meer vertellen en leren.

Bekijk aanbod

Handige video's

Regelmatig maken we nieuwe video's of zetten we een opgenomen webinar op ons YouTube kanaal. Bekijk deze wanneer het jou uitkomt.

Bekijk video's

Stel je vraag

Wij staan klaar om je te helpen. Stel je vraag aan ons team en je ontvangt zo snel mogelijk reactie van ons via de e-mail.

Stel een vraag

Bel ons

Spreek je liever iemand van ons team aan de telefoon? Dat kan! Bel 088-7700500 en wij helpen je verder. Maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:00 uur

Sluit aan bij onze workshops!

Wij geven diverse workshops. Erg leerzaam en gewoon vanuit huis of vanuit de kantine te volgen. Meld je wel even (gratis) aan.

Toch liever contact met Roland of een van zijn collega's?

Dat kan natuurlijk ook!

Stel je vraag online
Onze servicedesk beantwoord je vraag zo snel mogelijk
Liever telefonisch contact?
Bel de servicedesk via 088-7700500
Roland