We zoeken collega's! Wil jij je inzetten voor de sport in Nederland? Bekijk de vacatures!

Ondersteuning

Zó helpen we bij vragen over de apps

Veelgestelde vragen over de apps

Ouders willen in de app via hun eigen account graag zien hoe laat hun kinderen spelen, tegen wie, wanneer. Dat kan! Het begint bij een goede ledenadministratie. Kort gezegd: zodra jouw vereniging de ouders van leden in de ledenadministratie goed registreert, kunnen ouders het programma van hun kinderen in de app volgen. Belangrijk dus; zorg voor een juiste administratie van ouders. We leggen via onderstaande link uit hoe jouw club in Sportlink de mailadressen van ouders kan vastleggen.

Hier meer uitleg over de administratie van ouders en kinderen.

Voor ouders van kinderen bij jouw vereniging is het belangrijk dat zij in de app inloggen met hetzelfde e-mailadres dat ook als ouder/mailadres in de ledenadministratie is geregistreerd.

Er zijn verschillende manieren voor het regelen van actuele spelersfoto’s. Ons advies is dit via de teammanagers te regelen. Zij kunnen alle spelers bij de eerste wedstrijd van het seizoen even op een rij zetten, in clubtenue. Vervolgens een foto van iedere speler maken en de teammanager kan deze direct in de app toevoegen. Hier een video die je met alle teammanagers kunt delen.

Het gevolg? Een actuele spelersfoto in de Voetbal.nl app, in de KNVB Wedstrijdzaken app (handig voor de scheidsrechters), in Sportlink Club. En als je club gebruik maakt van een Club.Website en Club.TV, dan zijn diezelfde foto’s ook direct daar te zien.

Spelers kunnen ook zelf in de app hun spelersfoto wijzigen. Je leest er alles over in ons Support Center.

Meer over spelersfoto’s

Teammanagers hebben in de app allerlei mogelijkheden om hun rol bij de vereniging zo goed en gemakkelijk te kunnen uitoefenen.

Wil jij de teammanagers op weg helpen? Wij hebben alvast uitleg en tips voor de teammanager klaar staan. Kun je delen met alle teammanagers binnen de club. Bekijk en deel deze pagina met een overzicht van de mogelijkheden én een instructievideo van de app voor teammanagers.

Belangrijk voor de ledenadministrateur: zorg ervoor dat de teammanagers zijn toegevoegd aan de bondsteams.

Het tonen van een persoonlijk wedstrijdprogramma en meer persoonlijk gegevens, begint allemaal bij je e-mailadres. Belangrijk is dat je inlogt in de app met hetzelfde mailadres dat bij je club in de ledenadministratie staat. Dan zie je jouw persoonlijke programma en gegevens in de app.

Voor de ledenadministrateurs: in aanloop van het nieuwe seizoen belangrijk dat gegevens van nieuwe leden goed in de ledenadministratie worden opgenomen, waaronder dus ook het e-mailadres.

De wedstrijdsecretaris heeft meerdere mogelijkheden met de app. Op een wedstrijddag is het bijvoorbeeld prettig te weten dat er iemand als back up altijd alle wedstrijdzaken in de app kan regelen. Zo kan de wedstrijdsecretaris op de wedstrijddag ondersteuning bieden bij het invullen van het wedstrijdformulier. En zo zijn er meer mogelijkheden in de app waar de wedstrijdsecretaris toegang tot heeft.

In ons Support Center lees je er alles over.

Ook hier geldt weer: belangrijk dat je de personen waarvan je wil dat zij deze mogelijkheden in de app hebben, als wedstrijdsecretaris mDWF in de ledenadministratie vastlegt.

Staat je vraag er niet tussen?

Het kan zijn dat jouw vraag hier nog niet tussen staat. We hebben meer handleidingen die jou wellicht helpen antwoord op je vraag te vinden. Bekijk ons Support Center. Naast onze handleidingen vind je er ook handige tips.

Meer vragen en antwoorden

Nog geen antwoord gevonden?

Workshops

Graag meer leren over werken met Sportlink? Dat kan! We hebben allerlei webinars waarin we je graag meer vertellen en leren.

Bekijk aanbod

Handige video's

Regelmatig maken we nieuwe video's of zetten we een opgenomen webinar op ons YouTube kanaal. Bekijk deze wanneer het jou uitkomt.

Bekijk video's

Stel je vraag

Wij staan klaar om je te helpen. Stel je vraag aan ons team en je ontvangt zo snel mogelijk reactie van ons via de e-mail.

Stel een vraag

Bel ons

Spreek je liever iemand van ons team aan de telefoon? Dat kan! Bel 088-7700500 en wij helpen je verder. Maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:00 uur

Sluit aan bij onze workshops!

Wij geven diverse workshops. Erg leerzaam en gewoon vanuit huis of vanuit de kantine te volgen. Meld je wel even (gratis) aan.

Toch liever contact met Roland of een van zijn collega's?

Dat kan natuurlijk ook!

Stel je vraag online
Onze servicedesk beantwoord je vraag zo snel mogelijk
Liever telefonisch contact?
Bel de servicedesk via 088-7700500
Roland