We zoeken collega's! Wil jij je inzetten voor de sport in Nederland? Bekijk de vacatures!

Wij helpen je verder

Ben je in het nieuwe Sportlink Club aan het werk en kom je er net niet helemaal uit?
Hieronder helpen we je op weg bij het regelen van al jouw clubzaken!

Krijg direct hulp

In het nieuwe Sportlink Club vind je wellicht direct antwoord op je vraag. Op vrijwel iedere pagina staat rechtsboven een vraagteken (zie afbeelding hieronder). Klik erop en de handleiding van de pagina waar jij je bevindt komt tevoorschijn. Zoals we vaker zeggen: Een alles-in-één applicatie! Dus ook de support.

Stel je vraag aan ons team

Het Club Support team staat elke dag klaar om je te helpen. Stel je vraag aan ons team en je ontvangt zo snel mogelijk reactie van ons via e-mail.

Stel een vraag

Veelgestelde vragen over Sportlink Club

Een wit scherm, dat is uiteraard niet de bedoeling. Geen zorgen, het nieuwe Sportlink Club werkt gewoon goed. De oplossing om hier vanaf te komen is door de cache op je laptop te legen. Je zult zien dat wanneer je de cache hebt geleegd, je ook geen witte schermen in het nieuwe Sportlink meer tegenkomt. Blijf je alsnog tegen dit probleem aanlopen, neem dan even contact op met ons Club Support Team.

Vind antwoorden in onze handleidingen

Staat je antwoord er bij de veelgestelde vragen niet tussen? We hebben nog meer! We hebben namelijk handleidingen waarin je alles leest over het nieuwe Sportlink op één plek verzameld. Neem snel een kijkje en je vindt vast het antwoord op je vraag.

Alle handleidingen

Toch liever contact met Roland of een van zijn collega's?

Dat kan natuurlijk ook!

Stel je vraag online
Club Support beantwoord je vraag zo snel mogelijk
Liever telefonisch contact?
Bel Club Support via 088-7700500
Roland