• Kosteloos gebruik van Club.Lite

 • Ledenadministratie direct gekoppeld met de JBN

 • Spelactiviteiten toevoegen, waaronder (aangepast) judo, jiujitsu en aikido
 • Voldoet aan het bonusformulier van de JBN
 • Gratis extra opties speciaal voor judoclubs

Belangrijkste functies

 • Banden en dannen vastleggen
 • Inzicht in JBN Pas en JBN Paspoort
 • Commissies en organisatie vastleggen
 • Communicatietools zoals e-mail

Ledenadministratie voor de judoclub

Met Sportlink beschikt u over het meest uitgebreide en meest gebruikte ledenadministratiepakket van Nederland. Bovendien kunt u door afspraken die de Judo Bond Nederland (JBN) met ons heeft gemaakt profiteren van vele voordelen. Duizenden verenigingen in Nederland ervaren dagelijks het gemak van onze ledenadministratie software.

Sportlink is ontwikkeld voor en door de sport. Met als enige doel bestuurders en vrijwilligers te helpen met de organisatie van de vereniging. Programma’s, ledenadministratie, vastleggen van dangraden, sponsoren, vrijwilligerswerk. Alles wat bij het besturen van een vereniging komt kijken, ondersteunen we met onze software. Daardoor blijft er meer tijd over voor waar het echt om gaat: sport!

Sportlink Services werkt samen met de JBN om de judoclubs zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Deze samenwerking heeft tot gevolg dat de Club.Lite kosteloos ter beschikking wordt gesteld aan alle aangesloten verenigingen. Hiervan kunt u direct gebruik maken door Club.Basis voor Judoclubs te starten. Met deze oplossing heeft u als vereniging de basis in handen om eenvoudig de ledenadministratie te organiseren.

Bovendien voldoet uw vereniging aan de eisen van het bonusformulier van de JBN. Hier kan uw vereniging een interessante bonus tegemoet zien.

Registreer de banden en dannen

In samenwerking met de JBN wordt Club.Lite kosteloos ter beschikking gesteld voor judoclubs. Club.Lite bevat mogelijkheden die voortkomen uit de wensen en behoeften van judoclubs. Dit betekent dat judoclubs naast Club.Lite over extra mogelijkheden beschikken om de verenigingsadministratie te vereenvoudigen. Judoclubs kunnen gebruik maken van:

 • Banden en dannen toevoegen bij de leden
 • Inzicht in JBN Pas en JBN Paspoort van leden
 • Leden via JeugdSportFonds aanmelden
 • Activiteiten opmaken en vastleggen
 • Gebruikersrechten en autorisaties toekennen
 • Onbeperkt leden, oud-leden en relaties registreren
 • Commissies en organisatie vastleggen
 • Communiceren met uw leden via mail Bekijk ook eens

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.

Wat moet ik voor mijn vereniging betalen?

De JBN stelt de module Cub.BasisLite ter beschikking. Club.Basis en eventuele extra modules zijn via Sportlink.Club te bestellen.

ProductEenmalige kostenVast bedrag per jaarPrijs per lid per jaar
Club.BasisLite---
Club.Basis€10.00 €50.00 €0.45
Club.Contributie €10.00 €0.00 €0.20
Club.Boekhouding €10.00 €50.00 €0.30
Club.Vrijwilligers €10.00 €0.00 €0.20
Club.Trainingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.Opleidingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.Website €495.00 €120.00 €1.25
Club.Dataservice €125.00 €0.00 €0.75

Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.

Gebruik Sportlink en modules

SPORTLINK Club.Basis
7.128
SPORTLINK Club.Contributie
5.605
SPORTLINK Club.Boekhouding
1.391

Hulp is nooit ver weg

We staan voor je klaar om jou als sportbestuurder zo goed mogelijk te helpen. Persoonlijk, online of op locatie. Bekijk alle mogelijkheden op de Club.Impuls pagina.

Meer informatie

Sportlink actueel

17 april, 2019

Club.Website: Updates in april

In april hebben we een aantal updates doorgevoerd. Mogelijkheden voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en het tonen van spelersfoto's bij matchdetails. Op deze pagina lichten we er graag één productupdate uit. We hebben Club.Website namelijk uitgebreid met een nieuwe versie van de… Meer lezen

11 februari, 2019

Cursus app, web én Club.TV!

We merken dat niet alle verenigingen die over een Club.Pakket beschikken, volledig van alle mogelijkheden van het Club.Pakket gebruik maken. En dat is zonde! Wat nu? Wij gaan jou en je vereniging verder helpen! Ter verduidelijking, met het Club.Pakket bedoelen… Meer lezen

28 januari, 2019

NIEUW: Opstellingen nu ook op Club.TV

Sportlink ontwikkelt natuurlijk altijd door . Zo kunnen de meer dan 600 verenigingen die gebruik maken van Club.TV nu ook de opstellingen tonen op de schermen in de kantine. Naast de officiële programma's, uitslagen en standen dus nog meer leuke… Meer lezen