Voordelen

 • Kosteloos gebruik van Club.Basis en Club.Contributie

 • Ledenadministratie direct gekoppeld met het KNZB

 • Spelersactiviteiten toevoegen, oa zwemmen, waterpolo en schoonspringen

 • Organisatie en planning van (oefen)wedstrijden

 • Gratis extra opties speciaal voor zwemverenigingen

Belangrijkste functies

 • Startvergunningen en capnummers
 • Waterpolokaart, daglicenties en duplicaten
 • Contributie en sponsorgelden incasseren
 • Communicatietools zoals e-mail

Ledenadministratie voor de zwemvereniging

Met Sportlink beschikt u over het meest uitgebreide en meest gebruikte ledenadministratiepakket van Nederland. Bovendien kunt u door afspraken die de KNZB met ons heeft gemaakt, profiteren van vele voordelen. Duizenden verenigingen in Nederland ervaren dagelijks het gemak van onze ledenadministratie software. Sportlink is ontwikkeld voor en door de sport. Met als enige doel bestuurders en vrijwilligers te helpen met de organisatie van de zwemvereniging. Programma’s, ledenadministratie, startvergunningen, capnummers, sponsoren, vrijwilligerswerk. Alles wat bij het besturen van een zwemvereniging komt kijken, ondersteunen we met onze software. Daardoor blijft er meer tijd over voor waar het echt om gaat: zwemmen! Sportlink Services werkt samen met de KNZB om de zwemvereniging zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Deze samenwerking heeft tot gevolg dat de KNZB geheel kosteloos Club.Basis en Club.Contributie ter beschikking stelt aan alle aangesloten verenigingen.  Hier kunt u direct gebruik van maken door Sportlink Club te starten. Met deze oplossingen heeft u als vereniging de basis in handen om eenvoudig de ledenadministratie en contributie te organiseren.

Van daglicenties tot waterpolokaarten

In samenwerking met het KNZB krijgen zwemverenigingen een extra uitgebreide versie van Club.Basis. Dit betekent dat zwemverenigingen naast Club.Basis en Club.Contributie over extra mogelijkheden beschikken om de verenigingsadministratie te vereenvoudigen. Zwemverenigingen kunnen gebruik maken van:

 • Administratie van waterpolowedstrijden afhandelen via Sportlinked
 • Ledenopbouw en ledenverloop inzien
 • Inzicht in de verenigingsstatistieken
 • Startvergunningen en capnummers registreren
 • Waterpolokaarten registreren
 • Accommodatie en bezetting van velden plannen
 • Overzicht opmaken van ledentelling
 • Daglicenties vastleggen
 • Duplicaat waterpolokaart opvragen
 • Dispensaties vastleggen
 • Trainerslicentiecontrole uitvoeren
 • Tuchtzaken en verweerschriften inzien
 • Inzicht in wedstrijdprogramma’s en uitslagen
 • Onbeperkt leden, oud-leden en relaties registreren
 • Communiceren met uw leden via mail
Maak leden,fans en het bestuur van je waterpolovereniging blij
met de alles-in-één-oplossing voor App, Web, en TV.

Ontdek de pakketten

 Bekijk ook eens

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.

Link

productgrid-avg

Club.AVG

Als vereniging ben je verantwoordelijk voor het beheer van persoonsinformatie van leden. Met Club.AVG laat je zien dat jouw vereniging goed omgaat met privacy-gegevens van leden! Dit wil iedere vereniging toch netjes voor elkaar hebben?

Link

productgrid-avg

Club.Toernooien

Altijd weer die lastige Excel-schema’s erbij pakken om de poule-indeling én de knock-out fase van een toernooi te organiseren? Club.Toernooien helpt jouw vereniging bij deze uitdaging.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Wat moet ik voor mijn vereniging betalen?

De KNZB stelt de modules Club.Basis en Club.Contributie ter beschikking. Eventuele extra modules zijn via Sportlink.Club te bestellen. 

ProductEenmalige kostenVast bedrag per jaarPrijs per lid per jaar
Club.Basis---
Club.Contributie---
Club.Boekhouding €10.00 €50.00 €0.30
Club.Vrijwilligers €10.00 €0.00 €0.20
Club.Trainingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.Opleidingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.Website €495.00 €120.00 €1.25
Club.Dataservice €125.00 €0.00 €1.00
Club.App€0.00€0.00€1.00
Club.TV*€0.00€0.00€1.10
Club.AVG€199.00€79.00€0.00
Club.Toernooien €0.00€50.00€0.10

Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.

* Exclusief eenmalige aanschaf mediaspeler a €249,-. Hiervoor geldt een geld-terug regel indien het abonnement binnen 2 jaar wordt stopgezet.

Gebruik Sportlink en modules

SPORTLINK Club.Basis
7.128
SPORTLINK Club.Contributie
5.605
SPORTLINK Club.Boekhouding
1.391

Wij helpen jouw club!

Clubs helpen, dat is waar het bij Sportlink simpelweg om gaat. En die hulp bieden wij op allerlei manieren. Natuurlijk staat onze Servicedesk dagelijks voor je klaar. Maar er is veel meer! Webinars, workshops, YouTube filmpjes... We hebben alles op een rijtje gezet.

Meer informatie

Sportlink actueel

16 september, 2020

Nu live! Corona-regels in de app!

We hebben op 2 september een nieuwsbericht op onze website geplaatst met een aankondiging over het delen van de corona-regels in de nieuwe versie (5.3.3.) van de app. Deze nieuwe mogelijkheid is nú beschikbaar voor jou! Je leest er alles… Meer lezen

30 juli, 2020

Veel bekijks bij webinar over Sportlink

Meer dan 7.000 sportverenigingen houden de ledenadministratie bij in Sportlink Club. Wellicht ook jouw vereniging. Is het niet hartstikke logisch om vanuit één systeem ook alle andere administratieve zaken voor de club te regelen? Deze maand hebben we een webinar… Meer lezen