20 bijeenkomsten samengevat in 5 alinea’s

De Club.Pakketten, je hebt er vast al een en ander over gehoord… Tenminste, we hopen dat er binnen de voetbalverenigingen flink over wordt gesproken. Sinds enkele maanden kunnen alle voetbalclubs namelijk aan de slag met de nieuwe Club.Pakketten om zodoende alle leden en fans te bereiken via app, website en tv. Voor ons de uitdagende taak om alle verenigingen uitleg te geven over de nieuwe oplossingen. Hoe pak je zoiets in 2017 aan? De tijd waarin iedereen continu bezig is met z’n smartphone of tablet…

20 bijeenkomsten in het land

We zijn op de klassieke manier begonnen. We hebben aan de clubs gevraagd wie de kantine of bestuurskamer beschikbaar wilden stellen voor een informatieavond. En het mooie was dat er zich letterlijk binnen 4 dagen al 150 clubs hadden gemeld. De clubs konden niet wachten om geïnformeerd te worden over de Club.Pakketten! Samen met 20 verenigingen hebben we de locatie, datum en het tijdstip afgestemd. En toen konden de uitnodigingen de deur uit. Ook het aantal aanmeldingen voor de bijeenkomsten ging erg hard.

In 3 weken tijd hebben we 20 verenigingen bezocht en hebben we 20 presentaties gegevens aan maar liefst 225 clubs. Die 20 locaties waren goed voor ruim 4300 kilometer aan autoritjes met de Sportlink koffer in de achterbak. De sessies zijn nu voorbij en wij vonden het erg leuk om te horen dat de aanwezige clubs erg te spreken zijn over de weg die Sportlink inslaat met de nieuwe Club.Pakketten. Inmiddels zijn al meer dan 100 clubs van start gegaan met een Club.Pakket!

Van clubbezoeken naar digitaal

Zoals eerder aangegeven zijn we op de klassieke manier begonnen met het geven van presentaties in kantines en bestuurskamers. Ja, we vonden het geweldig om de clubs te bezoeken en om een hoop clubbestuurders ter plekke te kunnen spreken. Maar we gaan er in de komende periode ook alles aan doen om dit verhaal digitaal te kunnen aanbieden. Video’s met uitleg, vraag & antwoord via YouTube, Skype gesprekken met bestuursleden en nog meer oplossingen om de overige 3300 voetbalclubs te kunnen bereiken. Via die weg kan de smartphone waar we in het begin van dit artikel al aan refereerden, gebruikt worden om alles te weten te komen over de Club.Pakketten.

Houd onze website en de Sportlink nieuwsupdate vooral in de gaten zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen rondom de Club.Pakketten.

Was je er niet bij?

Kon jij nou niet bij een bijeenkomst zijn? Bekijk dan hier de presentatie of neem een kijkje op onze Club.Pakketten webpagina. En check onze video’s van Club.TV en Matchday-De ideale club zodat je een goed beeld krijgt van het effect van een Club.Pakket van Sportlink. Maak het leuker, beter en gemakkelijk voor de club en voor alle leden en fans!

  • Bijeenkomst-4
  • Bijeenkomst-4
  • Bijeenkomst-7
  • Bijeenkomst-6
  • Bijeenkomst-5
  • Bijeenkomst-9
  • Bijeenkomst-3

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven