Club.Pakket: Alle informatie vanuit één bron. (met bonus!)

Je voetbalclub is een zeer dynamische omgeving. Elke week stromen honderden leden het voetbalcomplex op om hun wedstrijden te spelen. Scheidsrechters worden overal vandaan ingevlogen en zonder vrijwilligers wordt er geen broodje bal verkocht. Communicatie naar je leden en gasten is essentieel voor een goede organisatie. Kortom: Het is goud waard als je club alles voor elkaar heeft. Met een manier om alle benodigde informatie vanuit één plek te delen, heb je de grootste slag al gewonnen.

Pakket voorziet in de grootste behoefte van clubs!

Het is precies dat laatste dat verreweg de meeste gebruikers van een Club.Pakket heeft overtuigd om tot gebruik over te gaan: alle informatie uit één bron. Uit onderzoek van Sportlink onder die verenigingen blijkt dat maar liefst 6 op de 10 gebruikers dit dé doorslaggevende reden vond.

Dat betekent 2 dingen. Aan de ene kant bevestigt dit de complexiteit van clubs en dat communicatie richting leden lastig is als er informatie uit meerdere bronnen gehaald moet worden. Daarnaast bevestigt het de alomvattende functionaliteit van Club.Pakket. Uitslagen, standen, programma’s, teamindelingen, verjaardagen en meer communiceer je met Club.Pakket eenvoudig naar je leden. Met de voetbal.nl app (met Sportlink-functionaliteiten) en de officiële KNVB-data ben je als club ook nog eens verzekerd van optimaal gebruiksgemak en actuele informatie.

Resultaten

Een vereniging waar leden met plezier komen, waar toeschouwers graag langs de lijn staan, de kantine gezellig is, vrijwilligers gewaardeerd worden en waar sponsors graag hun naam én sponsorbudget aan verbinden. Daar is het toch allemaal om te doen? Met een app, website en tv kun je als vereniging dat ideaalbeeld realiseren. Een Club.Pakket maakt dat ideaalbeeld nóg werkelijkheid. Vooral omdat de informatie die je als club wilt verspreiden uit één bron komt. Meer duidelijkheid, meer resultaat. En met resultaat bedoelen we echt resultaat:

  • Leden en fans for life. Een nieuwe dimensie in het organiseren van je club en vooral de binding met de leden versterken.
  • Je club financieel topfit. Meer inkomsten genereren, sneller en beter sponsoren werven én kosten besparen.
  • Sport doe(t) je goed. Techniek en software maakt de vereniging leuker, beter en makkelijker.

BONUS: Club.Pakket is AVG-proof

Je leest waarschijnlijk veel over de AVG, de nieuwe privacywetgeving. Wat betekent dat voor het gebruik van Club.Pakket? Een terechte vraag. Het besluit over het wel of niet publiceren van persoonsinformatie (denk aan tonen op je website of in de app) kunnen alleen leden individueel doen. Standaard mag het niet. Via de voetbal.nl app kunnen alle leden zelf aangeven in hoeverre deze informatie gepubliceerd mag worden met behulp van de ‘zichtbaarheidsinstellingen’. Dit wordt automatisch vastgelegd in de Sportlink-systemen; je hebt er als vereniging geen omkijken naar. Kortom, altijd up-to-date, geen dubbele administratie en een AVG-proof werkwijze.

Meer weten over Sportlink Club.Pakket?

Beschikt jouw vereniging nog niet over een Club.Pakket met app, web en tv? Kom naar de informatieavonden in mei en juni 2018! Daar geven we jou meer informatie over hoe Club.Pakket voor jouw club de beste ondersteuning kan bieden.

Meld je aan

 

Werken met een Club.Pakket

Beschikt jouw vereniging reeds over een pakket? Wil je graag meer uitleg? Sluit dan aan bij onze opstartavond (ook online!). We laten van alle producten van het Club.Pakket zien hoe het werkt. Meld je voor onderstaande informatieavonden aan door een mailtje te sturen naar communicatie@sportlink.com

Er staat een aantal opstartavonden in het land op de planning:

  • Maandag 14 mei 19.00 uur bij WVC in Roelofarendsveen (Regio Zuid Holland)
  • Maandag 28 mei 19.00 uur bij VFC Zwaluw in Vught (Regio Zuid)

Ook organiseren we online YouTube sessies waarin we het complete Club.Pakket uitleggen. Wanneer?

  • Woensdag 16 mei – 19:00 – 20:30 uur

 

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven