Een vernieuwd aanmeldformulier voor voetbalclubs

Zodra nieuwe leden zich aanmelden, dient er een en ander op de achtergrond te gebeuren. Onder andere de administratie moet in orde zijn, want pas dan kan het nieuwe lid ook daadwerkelijk in een team gaan voetballen.
Met het vernieuwde aanmeldformulier wordt het allemaal een stuk gemakkelijk voor jouw vereniging. Geen handgeschreven aanmeldingen meer, geen belletjes waarna de ledenadministrateur alles zelf in Sportlink Club moet invoeren… Nee, alles kan online via de website van jouw vereniging.

9 redenen waarom het aanmeldformulier zo handig is:

  1. Nieuwe leden kunnen zich via dit formulier op de site van jouw club aanmelden.
  2. Lidgegevens komen direct in de administratie terug van de club, je hoeft dus niks handmatig in te voeren. Geen geschreven formuliertjes meer…
  3. De ledenadministrateur en anderen kunnen direct een mailtje krijgen bij de nieuwe aanmelding. Je kunt helemaal zelf bepalen wie de e-mail ontvangt.
  4. Vrijwilligerstaken die jij in Club vastlegt, komen terug op het formulier. Zo weet je welke vrijwilligerstaken het nieuwe lid graag wilt doen. Helpt je weer bij het indelen van het vrijwilligerswerk. (nieuw)
  5. Je kunt ook direct in het formulier de bankgegevens en betaalwijze opvragen; automatische incasso keuze wordt bijvoorbeeld direct meegenomen in je Club.Contributie. Contributie incasseren is dus ook direct geregeld. (nieuw)
  6. Wil je meer te weten komen over de persoon die zich aanmeldt? Je kunt zelf vragen toevoegen op het aanmeldformulier. (nieuw)
  7. Het nieuwe lid krijgt na aanmelding overigens direct een (standaard) mailtje met de bevestiging van de aanmelding. (nieuw)
  8. Ook na de bevestiging van de inschrijving krijgt het automatisch nog een mailtje met de bevestiging dat degene lid is geworden van de club. (nieuw)
  9. Niet onbelangrijk: Het aanmeldformulier is ook nog eens volledig AVG proof. Houd bij het zelf toevoegen van vragen overigens wel rekening met de geldende privacywet- en regelgeving.

Ook met dit nieuwe aanmeldformulier heb je uiteraard als club altijd zelf grip of de aangemelde persoon ook daadwerkelijk lid van de club wordt.

Wil je weten hoe je het nieuwe formulier op je website plaatst en hoe je gebruik maakt van alle nieuwe mogelijkheden die het te bieden heeft?

 

 

Er is meer… 

Naast het aanmeldformulier hebben we Club.Website uitgebreid met extra mogelijkheden. Deze nieuwe mogelijkheden hebben we voor je op een rijtje gezet in ons Support Center. Neem er vooral een kijkje zodat je helemaal op de hoogte bent van alles wat Club.Website jou voor extra’s te bieden heeft. Hier de link naar de pagina.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven