We zoeken collega's! Wil jij je inzetten voor de sport in Nederland? Bekijk de vacatures!
Aan de slag als wedstrijdsecretaris

We helpen je graag

De wedstrijdsecretaris, een hele belangrijke voor iedere vereniging. Zo ben je wekelijks druk met het plannen en verschuiven van wedstrijden. En misschien regel je ook direct alle veld- en kleedkamerindelingen. Daarnaast komt er vooral op de zaterdag/zondag spontaan nog een hoop op je bordje terecht.

En dan is er ook nog die piek tijdens de seizoensovergang, waar je aan de slag gaat met de indeling van alle teams, de teaminschrijvingen en nog veel meer.

Bij veel van je activiteiten als wedstrijdsecretaris, maak je gebruik van Sportlink Club. En mogelijk ook van de app voor alle wedstrijdzaken. Daar helpen wij je natuurlijk bij. En we geven je graag een aantal gratis tips mee:)

Wedstrijdwijzigingen zijn direct zichtbaar in de app

Hoe regel je de wedstrijdzaken in Sportlink?

1

Competitie- en bekerwedstrijden

De wedstrijdsecretaris is druk bezig met de planning van competitie- en bekerwedstrijden. Hoe regel je dit in Sportlink? We hebben de uitleg voor je klaar staan!

Wedstrijden in Sportlink Club
2

Ook oefenwedstrijden in Sportlink

Naast competitie- en bekerwedstrijden kun je in Sportlink Club ook al je oefenwedstrijden organiseren. Fijn voor de leden: met Club.Mobiel zien leden ook deze wedstrijden in de app.

Handige tips over oefenwedstrijden
3

Wedstrijden verplaatsten en wijzigen

Twee dagen voor de wedstrijd een belletje gekregen of je de wedstrijd kan verplaatsen? Wellicht herkenbaar voor iedere wedstrijdsecretaris. Even aanpassen in Sportlink Club.

Naar de handleiding
4

Veld- en kleedkamerindeling

Ben jij als wedstrijdsecretaris ook verantwoordelijk voor de veld- en kleedkamerindeling? Dan helpen we je graag met een hele concrete handleiding. Kind doet de was...

Verder lezen

Handige tips voor de wedstrijdsecretaris

Als wedstrijdsecretaris regel je van alles in Sportlink Club en mogelijk ook via de app. Hierboven hebben we tekst en uitleg gegeven bij je werkzaamheden. Maar we hebben ook nog een aantal extra tip waarmee jouw werk nóg gemakkelijker wordt. Je vindt ze hieronder.

Jaarkalender voor de wedstrijdsecretaris
Met behulp van onze jaarkalender heb je een overzicht van alle belangrijke datums en deadlines. Zo weet je wanneer eea in Sportlink Club moet worden geregeld. Vooralsnog alleen voor voetbal, de kalender komt er ook voor andere sporten. Bekijk de jaarkalender
De wedstrijdsecretaris altijd op de hoogte van wedstrijdwijzigingen
Wordt een wedstrijd verzet of gaat het niet door? In Sportlink Club kun je regelen dat mails over wedstrijdwijzigingen direct worden doorgestuurd naar de wedstrijdsecretaris. Die is dan goed en snel geïnformeerd. E-mails over wedstrijdwijzigingen ontvangen
Toegang geven voor het regelen van wedstrijdzaken
Als iemand op de juiste wijze in Sportlink Club geregistreerd staat, kan diegene wedstrijdzaken regelen zoals het vastleggen van een wedstrijd. Zorg je dat je dat even goed regelt? Voor de wedstrijdsecretaris maar ook voor anderen. Registreren van de wedstrijdsecretaris

Workshops voor de wedstrijdsecretaris

Heb je nog vragen of kom je er zelf niet helemaal uit?

Heel simpel! Bel ons even of stuur ons een berichtje via ons Support Center. We hebben een team klaar staan om direct antwoord op je vraag te geven. Sommigen hiervan zijn zelf ook wedstrijdsecretaris bij hun eigen cluppie, die weten er écht alles van!

Vind antwoorden bij ondersteuning
We hebben hier al veel vragen en antwoorden voor je verzameld. Dit helpt je meestal verder.
Neem contact op bij vragen
Bel Roland of zijn team via 088-7700500
Roland