KNVB Regiocup van start – We mogen weer!

”Goed nieuws. Het demissionair kabinet heeft aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen,” aldus de opening van het nieuwsbericht dat de KNVB afgelopen week verstuurde. Hier worden we blij van.

Regiocup KNVB jeugd start op 5 juni

De aangekondigde versoepelingen betekenen dat de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers op zaterdag 5 juni van start gaat! De Cup is er voor teams tot en met O18 jaar. De Regiocup wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni.

Regiocup op je mediapakket

De KNVB heeft inmiddels het programma al gepubliceerd. Zo weet je waar, wanneer en tegen wie er gespeeld wordt. De al ruim 1.000 clubs met een mediapakket zijn hier extra blij mee. Waarom? Alle informatie over de Regiocup, waaronder het wedstrijdprogramma en de kleedkamer- en veldindeling wordt in Sportlink en in de Voetbal.nl app getoond. Maar er is meer! De Regiocup is ook direct zichtbaar op de website van de clubs én op Club.TV. Fijn dat het tv-scherm nieuwe informatie geeft nu de kantines ook weer open gaan. We zien dat clubs ook al push-berichten in de Voetbal.nl app sturen zodat leden goed op de hoogte zijn! Leuk om te merken dat alles weer gaat draaien.

Trainingen en onderlinge wedstrijden voor senioren ook op je mediapakket

Tweede mooie versoepeling is dat senioren met ingang van 5 juni weer volledig mogen trainen en onderlinge trainingswedstrijdjes mogen spelen bij de eigen vereniging. Het mooie van het Sportlink mediapakket is dat je ook deze trainingen en onderlinge wedstrijden kunt delen via de Voetbal.nl app, op je website én op Club.TV.

Zoals de KNVB al aangeeft in de mail: ”Deze versoepeling biedt ruimte om als vereniging te starten met zomervoetbal.” Wordt er tijdens de zomer nog regelmatig een oefenpartijtje gespeeld, een toernooi of gaan jullie door met trainen? Pak dan de oplossingen van Sportlink erbij. Dat maakt het voor de organisatie én de communicatie allemaal een stuk gemakkelijker!

 

 

 

Vragen over de Regiocup? 

Voor vragen over de Regiocup heeft de KNVB een pagina opgezet. Je vindt er de meest gestelde vragen én antwoorden. Hoe ga je om met spelers die al zijn afgemeld, maar wel nog graag partijtjes voor jouw vereniging in de Regiocup willen spelen? Moeten spelerspassen gecontroleerd worden? Dit en meer.. Handig om kijkje te nemen op deze pagina van de KNVB.

 

 

 

 

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven