Over Sportlink

Sportlink is 15 jaar geleden ontstaan. Vanuit sportverenigingen en sportbonden werd het signaal afgegeven dat het veel tijd en werk kostte om administratieve processen uit te voeren. De samenwerking tussen sportbonden en sportverenigingen kon op het gebied van ledenadministratie vereenvoudigd worden.  Naar aanleiding van dit signaal biedt Sportlink Services nu, 15 jaar later, een totaaloplossing aan die voldoet aan de wensen binnen de sportmarkt.

Het doel: het aanbieden van oplossingen voor zowel sportbonden als sportverenigingen, waarmee alle administratie geautomatiseerd wordt. Het verlenen van service staat hierbij voorop. Sportlink is dit doel nooit voorbij gestreefd. Ieder product, iedere ontwikkeling is er door en voor de sport.

Momenteel zijn 13 sportbonden en ruim 8.000 sportverenigingen aangesloten bij Sportlink. Met andere woorden,  het overgrote deel van het aantal sportverenigingen in Nederland maakt gebruik van de diensten en oplossingen die Sportlink te bieden heeft. Sportlink is hiermee marktleider op het gebied van het automatiseren van ledenadministratie voor sportbonden en sportverenigingen en staat bekend als robuust en veilig.

Visie

Sportlink is in de afgelopen jaren uitgebreid  naar meer dan alleen ledenadministratie en zal zich blijven ontwikkelen ter ondersteuning van de sportbeleving. Een toekomst waarin naast ledenadministratie, boekhouding, contributie en websites nog veel meer verenigingstaken worden vereenvoudigd.

Sportlink is er voor sportbonden en sportverenigingen, maar ook voor individuele leden, scheidsrechters, webdesigners en in de nabije toekomst zelfs voor alle sportliefhebbers.

Om de administratie bij bonden en verenigingen te vereenvoudigen, gaat Sportlink mee met de tijd. Het gebruik van social media, tablets, online service een Sportlink app en nog veel meer mogelijkheden. Allerlei ontwikkelingen waar Sportlink zich momenteel mee bezig houdt. Meer tijd voor sport!