Sportlink gaat hockeyen in België!

We zijn trots dat we onze samenwerking met de KBHB nu wereldkundig mogen maken. En natuurlijk gaan we niet op het veld staan maar gaan we de bond en de verenigingen helpen om alles rond ledenadministratie en de competitie te organiseren en automatiseren. Of zoals de KBHB het zegt: “Sportlink gaat het kloppend hart worden van het Belgische hockey.“

Naast software voor de bond en verenigingen gaat Sportlink ook een app inzetten voor de leden. Met natuurlijk programma, uitslagen en standen. Ook zal de afhandeling van de wedstrijden met het mobiel digitaal wedstrijdformulier plaatsvinden. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang zodat we voor het nieuwe seizoen van start kunnen.

Benoit Coppieters (Senior Competition Manager bij de KBHB) was duidelijk in de keuze: “De ervaring van Sportlink bij 12 Nederlandse bonden en het feit dat Sportlink bond, verenigingen én spelers vanuit één platform kan bedienen gaf voor ons de doorslag. Parallel aan Sportlink werken we ook aan de vernieuwing van onze verschillende websites.”

Sportlink Directeur Wilfred de Rooij is vanzelfsprekend ook tevreden: “Dit is een mooie en logische stap voor Sportlink. We hebben de aankomende maanden een flinke klus te klaren maar dat is ons niet onbekend. We zien er naar uit de federatie te helpen met het realiseren van haar ambities.”

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven