Ook meer weten over de Sportlink Club.Pakketten?
Plan dan een online afspraak in.


Welk Club.Pakket past het best bij jouw vereniging?

Club.Pakketten voor voetbalverenigingen, we hebben er maar liefst 3! Alles om de communicatie op en rondom de vereniging te vereenvoudigen. Want hoe bereik je nu alle leden en fans? Wellicht denk je nu, we hebben al een website en een tv draaien in de kantine. Waarom dan een Club.Pakket?

Met behulp van de Club.Pakketten worden alle uitslagen, standen, programma’s, vrijwilligerstaken, trainingsoverzichten, clubactiviteiten, kleedkamerindelingen, rijschema’s en nog veel meer automatisch en altijd actueel op allerlei kanalen getoond. App, web en tv! Je bespaart dus enorm veel tijd. Hoe werkt het? En wat is er allemaal mogelijk?

Plan direct je online afspraak in!

We leggen je graag alles over de Club.Pakketten uit. Je kunt in het formulier rechts op deze pagina een datum en tijdstip inplannen waarop wij samen met jou online al je vragen over het Club.Pakket doornemen. En we laten je natuurlijk graag alle mogelijkheden zien. Kortom, één uur lang online aan tafel met Sportlink. Wil je nou dat het hele bestuur erbij is? Dat kan uiteraard, iedereen kan online vanuit huis of vanuit de club deelnemen. Alles gaat via Skype, erg gemakkelijk. Plan hiernaast je afspraak in, mogelijk van 9 uur ’s morgens tot 20:00 uur ’s avonds.

Nadat je de afspraak hebt ingepland, nemen we contact met je op. Zo weten we wat de insteek is van de afspraak en met wie we online aan tafel zitten. Zijn het ‘gebruikers’ van de producten uit een pakket, of zitten we met het bestuur aan tafel…


Inschrijven

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • :
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Jij bepaalt een datum

Jij bepaalt een tijdstip

We zien elkaar online