a

a

a

a

a

Alles voor elkaar met één ideaalpakket

Maak leden, fans en het bestuur van je vereniging blij met de alles-in-een oplossing voor App, Web en TV. De oplossing die als enige gebruik maakt van de officiële KNVB data, zonder extra koppeling.  Vanzelfsprekend AVG proof. Niet-voor-niets maken al ruim 800 verenigingen gebruik van de mogelijkheden om beter te communiceren met leden en fans via de website, via TV schermen in de kantine en de voetbal.nl app. De voetbal.nl app wordt immers al door je leden gebruikt.
Maak van jouw club de ideale club met een pakket van Sportlink.

Volg een webinar over mediapakketten

Web, app en tv in één

Een vereniging waar leden met plezier komen, waar toeschouwers graag langs de lijn staan, de kantine gezellig is, vrijwilligers gewaardeerd worden en waar sponsors graag hun naam én sponsorbudget aan verbinden. Daar is het ons toch allemaal om te doen? Dat gaan we samen invullen. De app, website en de tv kunnen de vereniging helpen dat ideaalbeeld te bereiken. Daarom combineren we deze losse oplossingen tot handige pakketten.

We durven het met gemak een ideale oplossing te noemen. Ideaal omdat je gebruik kan maken van de voetbal.nl app, een app met 1,2 miljoen gebruikers. Dus ook jouw leden en fans. En ideaal omdat je alle informatie uit Sportlink kan inzetten zonder extra technisch gedoe.

Van alle losse modules hebben we een drietal pakketten samengesteld. Natuurlijk met een interessant prijsvoordeel.

Club.Pakket

Goed

Starterspakket

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet en modern narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten en beheer verenigingssponsors
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 99,-
en per lid voor

€ 1,75

Bestel direct

Club.Pakket

Ideaal

Alles-in-een-oplossing

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet en modern narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Inclusief een compleet nieuwe website
 • Uw nieuwe website gevuld met Sportlink informatie
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten en beheer verenigingssponsors
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 495 € 99,-
en per lid voor

€ 2,55

Bestel direct

Club.Pakket

Beter

Kant-en-klare oplossing

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet en modern narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Uw huidige site gevuld met Sportlink informatie
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten en beheer verenigingssponsors
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 125 € 99,-
en per lid voor

€ 2,45

Bestel direct

*Alle bovengenoemde pakketten bevatten Club.TV. Extra kosten voor de mediaspeler die bij Club.TV wordt geleverd, bedragen eenmalig € 249,-.
Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.

Bespaar tot 80 cent per lid per jaar in vergelijking met losse producten.

Maak gebruik van de officiële KNVB datafeeds direct vanuit Sportlink.

Al 800 clubs gingen jouw vereniging voor en zijn direct klaar voor de AVG.

Vraag de
brochure aan.

Alles nog eens rustig nalezen? Je medebestuursleden overtuigen? Daar hebben we een handige brochure voor. Vraag deze hier aan zodat je alle voordelen overzichtelijk op een rijtje hebt.

Vraag brochure aan

Veelgestelde vragen over de Club.Pakketten

Voor Pakket.Beter, Pakket.Goed en Pakket.Ideaal betaal je nooit meer dan voor 800 leden.

De kosten per Pakket opgesomd:

 • Pakket.Goed* – € 1,75 per lid per jaar + € 99,- eenmalige kosten
 • Pakket.Beter* – € 2,45 per lid per jaar + € 99,- eenmalige kosten
 • Pakket.Ideaal* – € 2,55 per lid per jaar + € 99,- eenmalige kosten

*Eenmalige kosten voor de mediaspeler voor Club.TV bedragen € 249,-. Alle genoemde bedragen zijn excl. btw.

Onderdeel van Pakket.Ideaal is Club.Website. Je kunt er voor kiezen dat wij de domeinnaam en/of e-mail boxen van jouw vereniging laten beheren door onze web-ontwikkelaar ArchimedICT. De kosten hiervoor zijn als volgt:

 • Domeinregistratie: € 12,- per jaar
 • POP/IMAP-boxen: € 33,- per jaar voor de eerste 5 boxen. Per 5 additionele boxen wordt € 21,- extra berekend.
 • Aliassen zijn onbeperkt en gratis maar alleen mogelijk indien de vereniging ook POP- of IMAP-boxen afneemt.
Ja, Sportlink maakt natuurlijk gebruik van alle officiële KNVB-data. Zo kunnen we zorgdragen voor o.a. de juiste en volledige programma’s, uitslagen en standen. Deze officiële KNVB-data is direct verwerkt in de mediaproducten van Sportlink (web, app en TV). Je bent hiermee altijd voorzien van alle officiële KNVB-data en je kunt dit zonder extra inspanning of koppeling gebruiken. Maar vooral combineren met alle informatie van de vereniging, zoals activiteiten, trainingen, vrijwilligers etc. Sportlink zorgt ervoor dat je op deze wijze altijd alle relevante informatie automatisch publiceert en de informatie zonder extra werk altijd actueel blijft.
Eigenlijk heel eenvoudig. Het besluit over het wel of niet publiceren (denk aan tonen op je website of in de app) van persoonsinformatie kan alleen door de leden zelf worden genomen. Standaard mag het niet. Via de voetbal.nl app kunnen alle leden zelf aangeven in hoeverre deze informatie gepubliceerd mag worden. Dit wordt automatisch vastgelegd in de Sportlink systemen en je hebt daar als vereniging geen omkijken naar. Kortom, altijd up-to-date, geen dubbele administratie en deze werkwijze is AVG-proof.
Dat horen we veel. En ja, grotere clubs betalen vaak wat meer. Maar niet in het geval van de pakketten. Een club betaalt voor maximaal 800 leden en niets meer!
Ja, dat kan! Je kunt één-op-één afspraken met ons inplannen via Skype. Online laten we zien hoe alles werkt. Dus ook na het aanschaffen van een mediapakket sta je er niet alleen voor. Wil je een afspraak op Skype inplannen? Kies hier voor een datum en tijdstip. We organiseren gedurende het seizoen ook klassikale webinars waarin we alles uitleggen. En natuurlijk staat onze servicedesk dagelijks voor jullie klaar. Je kunt ons bellen, mailen en via social media bereiken.
Ja, mocht je club al Club.Website gebruiken of Sportlink Club.Dataservice dan crediteren we de kosten over de periode die dubbel is. Dit verrekenen we niet in de aankoop, maar crediteren we ongeveer 2 weken na aankoop. Eventuele startvergoedingen crediteren we niet.
Nee! Er zijn sinds 1 maart 2019 ook mediapakketten voor korfbal, honk- en softbal, korfbal, waterpolo en basketbalverenigingen. Ben je benieuwd naar een pakket voor jouw vereniging? Kijk op deze pagina en kies jouw sport.
Met Club.Mobiel kun je leden benaderen door ze een push-bericht te sturen. Dit bericht wordt door je leden ontvangen op de Voetbal.nl app. Voorwaarde is dus wel dat je leden gebruik maken van deze app. Wil je weten wie gebruik maakt van de Voetbal.nl app? Wij hebben een overzicht voor je klaarstaan in Sportlink Club. Ga hiervoor in Sportlink Club naar het menu ‘Vereniging’ en kies dan voor ‘Overzicht KNVB Accounts’. Daar zie je onder de kolom ‘Account?’ exact welke leden gebruik maken van Voetbal.nl. Handig toch?! Zodra je via Club.Mobiel een push-bericht gaat versturen, houd er dan dus rekening mee dat alleen leden met de Voetbal.nl app, het push-bericht ontvangen.
Sportlink werkt niet met contracten maar met abonnementen. Je sluit een abonnement voor een jaar (eigenlijk een seizoen van juli tot en met juni) en je kan dus per jaar opzeggen. Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren.
Dat is natuurlijk hartstikke jammer. Om 2 redenen. Allereerst deelt de club niet mee in de inkomsten die met de advertenties gaan genereren. Dat scheelt de club direct geld. De tweede reden is ernstiger: Sportlink kan deze prijzen hanteren doordat we advertenties tonen. Het niet tonen van advertenties betekent dus ook andere prijzen. De exacte gevolgen zijn binnenkort te berekenen in de webshop.
 • ‘Vanuit één bron direct kunnen organiseren, iedereen informeren via app, website of tv. Dat werkt fantastisch.’
  Edwin Groeneveld van VV Maarssen vertelt over de overstap naar Sportlink

CLUBVERHALENLees meer verhalen

“’We zijn blij dat we door middel van het Club.Pakket snel en eenvoudig de juiste informatie kunnen delen met zowel eigen leden, maar ook met mensen van buitenaf. Een regelmatig rondje langs de velden leert dat de algemene tevredenheid hoog is en dat mensen erg blij zijn met de app”

— Matthijs, Organisatie bij RKDES

Bekijk verhaal

CLUBVERHALENLees meer verhalen

“De betere communicatie heeft tot een sterkere binding tussen leden en club gezorgd, met name tussen jeugdspelers en de club”

— Ed, Communicatie bij De Pelikaan

Bekijk verhaal

CLUBVERHALENLees meer verhalen

“De informatieverstrekking via de website, op tv in de kantine en bij de kleedkamers zal veel beter en directer worden en gaat tijd besparen bij de nodige vrijwilligers”

— Lambert, Ledenadministrateur bij SC Joure

Bekijk verhaal

Sport doe(t) je goed

Techniek en software maakt vereniging leuker, beter en makkelijker.


Leden en fans for life

Organiseren en binden van leden krijgt een nieuwe dimensie.


Je club financieel topfit

Meer inkomsten genereren, beter sponsoren werven én kosten besparen.