Alles voor elkaar met één ideaalpakket

Je kent Sportlink Club natuurlijk al als dé plek om je clubzaken te organiseren. We helpen je ook graag bij het communiceren met al je leden en fans. Hier hebben we mediapakketten voor. Superhandig! Want alles wat in Sportlink Club wordt georganiseerd, is automatisch en ook direct zichtbaar op je website, op Club.TV én op de Voetbal.nl app! Handig voor de RegioCup en voor het nieuwe seizoen ’21/’22.


Benieuwd welk mediapakket het best bij jouw vereniging past? We maken graag een voorstel op maat. Vraag een offerte aan en binnen 24 uur ontvang je per mail een op maat gemaakt voorstel dat je zo mee kunt nemen naar de eerstvolgende bestuursvergadering.

Vraag een op maat gemaakt voorstel aan

Web, app en tv in één

Een vereniging waar leden met plezier komen, waar toeschouwers graag langs de lijn staan, de kantine gezellig is, vrijwilligers gewaardeerd worden en waar sponsors graag hun naam én sponsorbudget aan verbinden. Daar is het ons toch allemaal om te doen? Dat gaan we samen invullen. De app, website en de tv kunnen de vereniging helpen dat ideaalbeeld te bereiken. Daarom combineren we deze losse oplossingen tot handige pakketten.

We durven het met gemak een ideale oplossing te noemen. Ideaal omdat je gebruik kan maken van de voetbal.nl app, een app met 1,2 miljoen gebruikers. Dus ook jouw leden en fans. En ideaal omdat je alle informatie uit Sportlink kan inzetten zonder extra technisch gedoe.

Van alle losse modules hebben we een drietal pakketten samengesteld. Natuurlijk met een interessant prijsvoordeel.

Bespaar tot 80 cent per lid per jaar in vergelijking met losse producten.

Maak gebruik van de officiële KNVB datafeeds direct vanuit Sportlink.

Al 900 clubs gingen jouw vereniging voor en zijn direct klaar voor de AVG.

Club.Pakket

Goed

Starterspakket

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet en modern narrowcasting syteem*
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten en beheer verenigingssponsors
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 99,-
en per lid voor

€ 1,75

Bestel direct

Club.Pakket

Ideaal

Alles-in-een-oplossing

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet en modern narrowcasting syteem*
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Inclusief een compleet nieuwe website
 • Uw nieuwe website gevuld met Sportlink informatie
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten en beheer verenigingssponsors
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 99,-
en per lid voor

€ 2,55

Bestel direct

Club.Pakket

Beter

Kant-en-klare oplossing

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet en modern narrowcasting syteem*
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Uw huidige site gevuld met Sportlink informatie
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten en beheer verenigingssponsors
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 99,-
en per lid voor

€ 2,45

Bestel direct

*Alle bovengenoemde pakketten bevatten Club.TV. Extra kosten voor de mediaspeler die bij Club.TV wordt geleverd, bedragen eenmalig € 249,-.
Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.

Extra informatie over de Club.Pakketten

Voor Pakket.Beter, Pakket.Goed en Pakket.Ideaal betaal je nooit meer dan voor 800 leden.

De kosten per Pakket opgesomd:

 • Pakket.Goed* – € 1,75 per lid per jaar + € 99,- eenmalige kosten
 • Pakket.Beter* – € 2,45 per lid per jaar + € 99,- eenmalige kosten
 • Pakket.Ideaal* – € 2,55 per lid per jaar + € 99,- eenmalige kosten

*Bij ieder mediapakket zit Club.TV. De kosten voor de mediaspeler voor Club.TV bedragen eenmalig € 249,-.

Alle genoemde bedragen zijn excl. btw.

Onderdeel van Pakket.Ideaal is Club.Website. Je kunt er voor kiezen dat wij de domeinnaam en/of e-mail boxen van jouw vereniging laten beheren door onze web-ontwikkelaar ArchimedICT. De kosten hiervoor zijn als volgt:

 • Domeinregistratie: € 12,- per jaar
 • POP/IMAP-boxen: € 33,- per jaar voor de eerste 5 boxen. Per 5 additionele boxen wordt € 21,- extra berekend.
 • Aliassen zijn onbeperkt en gratis maar alleen mogelijk indien de vereniging ook POP- of IMAP-boxen afneemt.

Club.Ads is onderdeel van ieder mediapakket. Met Club.Ads wordt standaard voor 50% aan advertenties getoond en voor de andere 50% kun je eigen clubsponsors op de website en op Club.TV tonen. Wil je voor 100% aan ruimte voor eigen clubsponsors en dus geen advertenties van derden op je site of op Club.TV? Dat kan! Je kunt dit afkopen. De kosten voor het afkopen zijn:

 • € 100,- voor Club.TV per jaar
 • € 100,- voor Club.Website per jaar
Ja, Sportlink maakt natuurlijk gebruik van alle officiële KNVB-data. Zo kunnen we zorgdragen voor o.a. de juiste en volledige programma’s, uitslagen en standen. Deze officiële KNVB-data is direct verwerkt in de mediaproducten van Sportlink (web, app en TV). Je bent hiermee altijd voorzien van alle officiële KNVB-data en je kunt dit zonder extra inspanning of koppeling gebruiken. Maar vooral combineren met alle informatie van de vereniging, zoals activiteiten, trainingen, vrijwilligers etc. Sportlink zorgt ervoor dat je op deze wijze altijd alle relevante informatie automatisch publiceert en de informatie zonder extra werk altijd actueel blijft.
Eigenlijk heel eenvoudig. Het besluit over het wel of niet publiceren (denk aan tonen op je website of in de app) van persoonsinformatie kan alleen door de leden zelf worden genomen. Standaard mag het niet. Via de voetbal.nl app kunnen alle leden zelf aangeven in hoeverre deze informatie gepubliceerd mag worden. Dit wordt automatisch vastgelegd in de Sportlink systemen en je hebt daar als vereniging geen omkijken naar. Kortom, altijd up-to-date, geen dubbele administratie en deze werkwijze is AVG-proof.
Dat horen we veel. En ja, grotere clubs betalen vaak wat meer. Maar niet in het geval van de pakketten. Een club betaalt voor maximaal 800 leden en niets meer!
Ja, dat kan! Je kunt één-op-één afspraken met ons inplannen via Skype. Online laten we zien hoe alles werkt. Dus ook na het aanschaffen van een mediapakket sta je er niet alleen voor. Wil je een afspraak op Skype inplannen? Kies hier voor een datum en tijdstip. We organiseren gedurende het seizoen ook klassikale webinars waarin we alles uitleggen. En natuurlijk staat onze servicedesk dagelijks voor jullie klaar. Je kunt ons bellen, mailen en via social media bereiken.
Ja, mocht je club al Club.Website gebruiken of Sportlink Club.Dataservice dan crediteren we de kosten over de periode die dubbel is. Dit verrekenen we niet in de aankoop, maar crediteren we ongeveer 2 weken na aankoop. Ditzelfde geldt uiteraard ook als je al beschikt over Club.TV of over Club.Mobiel.

Eventuele startvergoedingen crediteren we niet.

Nee! Er zijn sinds 1 maart 2019 ook mediapakketten voor korfbal, honk- en softbal, korfbal, waterpolo en basketbalverenigingen. Ben je benieuwd naar een pakket voor jouw vereniging? Kijk op deze pagina en kies jouw sport.
Met Club.Mobiel krijg je een complete sponsortool ter beschikking. In de app, op Club.Website en op Club.TV is namelijk ruimte voor advertenties en clubsponsors. In Club.Ads kun jij zelf clubsponsors plaatsen en vanuit één centrale plek bepalen of deze sponsors op mobiel, op de website en/of op Club.TV worden getoond. En je kunt statistieken uitdraaien hoe vaak bijvoorbeeld op sponsorlogo’s op de website is geklikt. Erg fijn dit met je sponsors te delen!

Vanuit Club.Ads worden ook advertenties van derden op de Club.Website en op Club.TV getoond. Die advertenties zorgen ervoor dat de tarieven van het mediapakket zo laag kunnen blijven. En, het levert extra inkomsten voor jouw vereniging op. Aan het eind van ieder jaar krijg je een overzicht van de inkomsten voor jouw vereniging via deze advertenties.

Wil je deze landelijke advertenties niet? Dat kan! Je kunt deze advertentie afkopen in Club.Ads. Voor Club.TV en Club.Website zijn de kosten voor het afkopen per kanaal € 100,- per jaar.

Sportlink werkt niet met contracten maar met abonnementen. Je sluit een abonnement voor een jaar (eigenlijk een seizoen van juli tot en met juni) en je kan dus per jaar opzeggen. Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren.
Dat is natuurlijk hartstikke jammer. Om 2 redenen. Allereerst deelt de club niet mee in de inkomsten die met de advertenties worden gegenereerd. De tweede reden: Sportlink kan deze prijzen hanteren doordat we advertenties tonen. Het niet tonen van advertenties betekent dus ook andere prijzen. Je kunt de advertenties ‘afkopen’. Dit betekent dat je de ruimtes op je website en op Club.TV voor 100% voor eigen clubsponsors kunt inzetten. Het ‘afkopen’ kost per jaar € 100,- voor Club.Website en € 100,- voor Club.TV.

Vraag de
brochure aan.

Alles nog eens rustig nalezen? Je medebestuursleden overtuigen? Daar hebben we een handige brochure voor. Vraag deze hier aan zodat je alle voordelen overzichtelijk op een rijtje hebt.

Vraag brochure aan
 • ‘Vanuit één bron direct kunnen organiseren, iedereen informeren via app, website of tv. Dat werkt fantastisch.’
  Edwin Groeneveld van VV Maarssen vertelt over de overstap naar Sportlink

CLUBVERHALENLees meer verhalen

“’We zijn blij dat we door middel van het Club.Pakket snel en eenvoudig de juiste informatie kunnen delen met zowel eigen leden, maar ook met mensen van buitenaf. Een regelmatig rondje langs de velden leert dat de algemene tevredenheid hoog is en dat mensen erg blij zijn met de app”

— Matthijs, Organisatie bij RKDES

Bekijk verhaal

CLUBVERHALENLees meer verhalen

“De betere communicatie heeft tot een sterkere binding tussen leden en club gezorgd, met name tussen jeugdspelers en de club”

— Ed, Communicatie bij De Pelikaan

Bekijk verhaal

CLUBVERHALENLees meer verhalen

“De informatieverstrekking via de website, op tv in de kantine en bij de kleedkamers zal veel beter en directer worden en gaat tijd besparen bij de nodige vrijwilligers”

— Lambert, Ledenadministrateur bij SC Joure

Bekijk verhaal

Sport doe(t) je goed

Techniek en software maakt vereniging leuker, beter en makkelijker.


Leden en fans for life

Organiseren en binden van leden krijgt een nieuwe dimensie.


Je club financieel topfit

Meer inkomsten genereren, beter sponsoren werven én kosten besparen.