Ouder of verzorgende

Waar mogen we je mee helpen?

De app is te downloaden via de de Appstrore (als je een Apple hebt) of Google Play (voor Android). Vervolgens moet je registreren. Registreren kan ook via de website van voetbal.nl met je eigen mailadres.

Lees hier direct de veelgestelde vragen. (en antwoorden)

Mocht dat geen soelaas bieden, stel dan je vraag aan Sportlink.

De vraag welke app je wanneer moet gebruiken, krijgen we veel. Eigenlijk is het simpel.

Als je geen actieve rol speelt bij het wedstrijdformulier is Voetbal.nl de beste app om te gebruiken. de KNVB wedstrijdzaken app is bedoeld voor wedstrijdsecretarissen, aanvoerders, leiders en officials.

Handig: Wil je beide apps gebruiken? Dat kan. Je kunt zelfs met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord inloggen.

Deze vraag wordt veel gesteld. en terecht, niemand wil naar het veld gaan en dan niet mee mogen doen.
Het werkt als volgt:

  • Vanaf dit seizoen zijn er geen plastic spelerspassen meer.
  • Je kunt in voetbal.nl (app en site) zelf een foto toevoegen (tot 31 okt)
  • Die foto’s krijgt de scheidsrechter in zijn app en kan daarmee de speler goedkeuren.

Samengevat: Zorg voor een goede, lijkende foto in voetbal.nl en de rest gaat vanzelf. Het is niet nodig om zelf de foto te laten zien en je telefoon mee te nemen.

We ontvangen veel vragen van ouders die een of meer kinderen hebben en zelf wel of niet lid zijn van deze of een andere club. “Vroeger” moest je uit- en inloggen om alle informatie van je kinderen te zien. Of het team volgen om het programma te zien. Gelukkig zijn er tegenwoordig meer en vooral meer eenvoudige opties voorhanden.

Maar dat hangt wel af van of je zelf sport en/of de leeftijd van de kinderen en/of ze zelf ook de app willen gebruiken. We hebben de mogelijke situaties beschreven in het support center en natuurlijk de manier waarop je alles het makkelijkst kan bekijken. 

Leuk dat je belangstelling hebt voor vele teams. Die kun je in de voetbal.nl gewoon weer toevoegen op de manier waarop je gewend was. Via Favorieten.