Alles voor elkaar met één ideaalpakket

Je kent Sportlink Club natuurlijk al als dé plek om je clubzaken te organiseren. We helpen je ook graag bij het communiceren met al je leden en fans. Hier hebben we mediapakketten voor. Superhandig! Want alles wat in Sportlink Club wordt georganiseerd, is automatisch en ook direct zichtbaar op je website, op Club.TV én op de KNZB Waterpolo app!


Benieuwd welk mediapakket het best bij jouw vereniging past? We maken graag een voorstel op maat. Vraag een offerte aan en binnen 24 uur ontvang je per mail een op maat gemaakt voorstel dat je zo mee kunt nemen naar de eerstvolgende bestuursvergadering.

Vraag een op maat gemaakt voorstel aan

App, web en TV in één

Een vereniging waar leden met plezier komen, waar toeschouwers graag komen kijken, de kantine gezellig is, vrijwilligers gewaardeerd worden en waar sponsors graag hun naam én sponsorbudget aan verbinden. Daar is het ons toch allemaal om te doen? Dat gaan we samen invullen. De app, website en de tv kunnen de vereniging helpen dat ideaalbeeld te bereiken. Daarom combineren we deze losse oplossingen tot handige pakketten, die ook nog eens goedkoper zijn dan de losse producten.Club.Pakket

Alles-in-1

 • Maak van de bond-app de verenigingsapp
 • Toon verenigingssponsoren in de bond-app
 • Inclusief een compleet nieuwe website
 • Uw nieuwe website gevuld met Sportlink informatie
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Betaal voor maximaal 800 leden
Inclusief Club.TV?
 • Meest moderne narrowcasting systeem
 • Betrek leden bij de vereniging
 • Wees een goede gastheer voor bezoekers
 • Geef sponsors een podium!

Eenmalig € 495 99,-
en per lid voor

€ 1,95

Bestel direct

Club.Pakket

Expert

 • Maak van de bond-app de verenigingsapp
 • Toon verenigingssponsoren in de bond-app
 • Uw huidige site gevuld met Sportlink informatie
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Betaal voor maximaal 800 leden
Inclusief Club.TV?
 • Meest moderne narrowcasting systeem
 • Betrek leden bij de vereniging
 • Wees een goede gastheer voor bezoekers
 • Geef sponsors een podium!

Eenmalig € 125 € 99,-
en per lid voor

€ 1,75

Bestel direct

Wil je een mediapakket mét Club.TV? Klik hierboven in het prijsoverzicht op NEE zodat dit in JA wijzigt. Dan zie je direct de juiste tarieven verschijnen.

Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.

Bespaar tot 80 cent per lid per jaar in vergelijking met losse producten.

Maak gebruik van de officiële data direct vanuit Sportlink.

Al honderden clubs gingen jouw vereniging voor en zijn direct klaar voor de AVG.

 • ‘Vanuit één bron direct kunnen organiseren, iedereen informeren via app, website of tv. Dat werkt fantastisch.’
  Edwin Groeneveld van VV Maarssen vertelt over de overstap naar Sportlink

CLUBVERHALENLees meer verhalen

“Om de communicatie richting leden van een impuls te voorzien, moesten we aan de slag met onze communicatiekanalen. De betere communicatie heeft tot een sterkere binding tussen leden en club gezorgd, met name tussen jeugdspelers en de club”

— Ed, Communicatie bij De Pelikaan

Bekijk verhaal

CLUBVERHALENLees meer verhalen

“’We zijn blij dat we door middel van het Club.Pakket snel en eenvoudig de juiste informatie kunnen delen met zowel eigen leden, maar ook met mensen van buitenaf. Een regelmatig rondje langs de velden leert dat de algemene tevredenheid hoog is en dat mensen erg blij zijn met de app”

— Matthijs, Organisatie bij RKDES

Bekijk verhaal

CLUBVERHALENLees meer verhalen

“De informatieverstrekking via de website, op tv in de kantine en bij de kleedkamers zal veel beter en directer worden en gaat tijd besparen bij de nodige vrijwilligers.” Met de inzet van Sportlink heeft Lambert een aanzienlijke efficiëntieslag gemaakt en kosten bespaard.

— Lambert, Ledenadministrateur SC Joure

Bekijk verhaal

Je club financieel topfit

Meer inkomsten genereren, beter sponsoren werven én kosten besparen.


Leden en fans for life

Organiseren en binden van leden krijgt een nieuwe dimensie.


Sport doe(t) je goed

Techniek en software maakt vereniging leuker, beter en makkelijker.

Vraag de
brochure aan.

Alles nog eens rustig nalezen? Je medebestuursleden overtuigen? Daar hebben we een handige brochure voor. Vraag deze hier aan zodat je alle voordelen overzichtelijk op een rijtje hebt.

Vraag brochure aan

Veelgestelde vragen over de mediapakketten

Ja, alle mediaproducten maken gebruik van alle officiële Sportlink data. Live. Zo kunnen we zorg dragen voor o.a. de juiste en volledige programma’s, uitslagen en standen. Deze officiële  data is verwerkt in de mediaproducten van Sportlink (web, app en TV). Je bent hiermee altijd voorzien van de meest actuele, officiële data en je kunt dit zonder extra inspanning combineren met alle informatie van de vereniging, zoals activiteiten, trainingen, vrijwilligers etc. Sportlink zorgt ervoor dat je op deze wijze altijd alle relevante informatie in een handomdraai publiceert en deze automatisch actueel blijft.
Dat horen we veel. En ja, grotere clubs betalen vaak wat meer. Maar niet in het geval van de pakketten. Een club betaalt voor maximaal 800 leden en niets meer!
Dat is een makkelijk antwoord: Er zijn geen minimale kosten. Natuurlijk moet je wel als je kiest voor een pakket met Club.TV eenmalig de mediaspeler aanschaffen.
Ja. We komen graag bij je langs om je alles uit te leggen over onze Club.Pakketten. We vragen je wel 5 clubs uit de regio uit te nodigen, dan slaan we meerdere vliegen in één klap. Bel ons vooral even op zodat we samen een afspraak kunnen inplannen. Maar we kunnen ook online afspreken. Via Skype sluiten wij dan bijvoorbeeld aan bij jullie bestuursvergadering. De ervaringen van online afspraken zijn erg goed bevallen. Plan hier je afspraak in.
Ja, mocht je club al Club.Website gebruiken of Sportlink Club.Dataservice dan crediteren we de kosten over de periode die dubbel is. Dit verrekenen we niet in de aankoop, maar crediteren we ongeveer 2 weken na aankoop. Eventuele startvergoedingen crediteren we niet.
Eigenlijk heel eenvoudig. Het besluit over het wel of niet publiceren (denk aan tonen op je website of in de app) van persoonsinformatie kan alleen door de leden zelf worden genomen. Standaard mag het niet. Via de HandbalNL app kunnen alle leden zelf aangeven in hoeverre deze informatie gepubliceerd mag worden. Dit wordt automatisch vastgelegd in de Sportlink systemen en je hebt daar als vereniging geen omkijken naar. Kortom, altijd up-to-date, geen dubbele administratie en deze werkwijze is AVG-proof.
Met Club.Mobiel kun je bijvoorbeeld leden benaderen door ze een push-bericht te sturen. Dit bericht wordt door je leden ontvangen op de HandbalNL app. Voorwaarde is dus wel dat je leden gebruik maken van deze app. Wil je weten wie gebruik maakt van de HandbalNL app? Wij hebben een overzicht voor je klaarstaan in Sportlink Club. Ga hiervoor in Sportlink Club naar het menu ‘Vereniging’ en kies dan voor ‘Overzicht Accounts’. Daar zie je onder de kolom ‘Account?’ exact welke leden gebruik maken van HandbalNL. Handig toch?! Zodra je via Club.Mobiel een push-bericht gaat versturen, houd er dan dus rekening mee dat alleen leden met de HandbalNL app, het push-bericht ontvangen.
Sportlink werkt niet met contracten maar met abonnementen. Je sluit een abonnement voor een jaar (eigenlijk een seizoen van juli tot en met juni) en je kan dus per jaar opzeggen. Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren.