Veel bekijks bij webinar over Sportlink

Meer dan 7.000 sportverenigingen houden de ledenadministratie bij in Sportlink Club. Wellicht ook jouw vereniging. Is het niet hartstikke logisch om vanuit één systeem ook alle andere administratieve zaken voor de club te regelen? Deze maand hebben we een webinar gegeven waarin we lieten zien wat de voordelen voor clubs zijn als je alles vanuit één systeem regelt. Dit werd beloond met ontzettend veel aanmeldingen. Lees er hier alles over en bekijk de video van het webinar!

Communiceren met leden en fans
Snel en makkelijk contact leggen met alle leden, met groepen leden en individuele leden. Maar ook supporters, ouders, sponsors en iedereen met interesse in jouw club. Dat kan allemaal vanuit Sportlink!

Gebruik Sportlink als centraal punt voor al je communicatie. Eén keer regelen en het systeem doet het werk voor je! Met Sportlink verschijnen clubberichten direct in de app, op je clubwebsite en op social media! Hangt er een tv in de kantine? Ook daar verschijnt al het clubnieuws. En als klap op de vuurpijl kan jouw club push-berichten sturen via de app. Dit scheelt jouw vereniging zo veel dubbel werk.

Organiseren met Sportlink
Communicatie en binding met leden is belangrijk, maar hoe zit het dan met het organiseren van vrijwilligerswerk, activiteiten en toernooien? Of het plannen van de trainingen? Ook dit kun je allemaal in Sportlink regelen. En het mooie is, het systeem is zo opgebouwd dat bijvoorbeeld het toernooitje dat je hebt georganiseerd, ook weer te zien is in de app én op de tv in de kantine. Hoef je niks extra’s voor te doen!

Financiën
En dan is er de financiële administratie. Vaak niet het meest sprankelende onderwerp, maar enorm belangrijk. Ontzettend veel verenigingen beschikken via de bond al al over Club.Contributie, wist je dit al? En werkt de penningmeester hier al mee?

Ook Club.Contributie schakelt weer automatisch met de ledenadministratie, dus al je leden een factuur sturen voor de contributie is een makkie. En als extra’s: je kunt ook de boekhouding via Sportlink laten lopen. Hartstikke logisch om dit ook weer vanuit één systeem te geregeld te hebben. O ja: en dat je clubsponsors kan tonen in de app, levert extra inkomsten op.

Meer weten over Sportlink? Bekijk ons webinar
En nu… Nu weet je wat Sportlink zoal te bieden heeft. Dat is alvast een eerste stap. Maar we laten het je ook graag zien. Met concrete praktijkvoorbeelden. Het webinar dat we op 22 juli hebben gegeven, kun je nu online bekijken. Deel de link van YouTube vooral met je medebestuursleden. Dan is direct iedereen binnen jouw club op de hoogte!

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven